facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Technopolis

Technopolis
Adres: Technologielaan 1, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +3215342000
Stad: Mechelen
Route: Technologielaan 1
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: technopolis leeftijd, technopolis korting, technopolis openingsuren, technopolis oostende, technopolis adres, technopolis activiteiten, technopolis prijs, technopolis mechelen
Recensies
Wij zijn een senioren koppel en met de kleinkinderen van 8 en 12 jaar op bezoek geweest. Het was mijn eerste bezoek en ik kreeg gelijk het mooie gevoel terug toen ik als jonge student leergierig naar het evoluon ging bij Eindhoven in Nederland, inmiddels al meer dan 50 jaar geleden. Ik denk dat het evoluon inmiddels gesloten is. Er is een mooi overzicht van veel voorbeelden uit de wetenschappen en natuur en techniek. Afhankelijk van de interesse van de kinderen zie je kinderen die echt iets bijleren, maar ook kinderen die zich enkel amuseren met de verschillende dynamische stands zonder er iets van te leren. Voor ieder wat wils. Ik vond veel natuur en techniek zaken mooi gebracht. De workshops waren ook leuk en simpel om de kinderen bezig te houden. Het eten in het restaurant was redelijk maar heel duidelijk catering food zoals de typische weg restaurants....niet echt ons ding. Metropolis is wel proper, behalve de heren toiletten na de middag, die waren niet om aan te zien. Personeel is zeer gedienstig en vriendelijk. Met jonge kinderen is Metropolis zeker een bezoek waard.
Voldoende activiteiten om je kinderen de hele dag bezig te houden. Er zijn verschillende workshops startende in de namiddag, shows doorheen de hele dag en doe het zelf activiteiten. Technopolis is zeker een bezoek waard. Mijn zoon van 6 jaar heeft zich de hele dag kunnen amuseren. Enkel voor kinderen onder de 4 jaar zijn er niet veel activiteiten.
Technopolis was een hoogtepunt voor de kinderen tijdens de vakantie zeker gezien het slechte weer, Zelf vond ik het wat teleurstellend omdat heel veel opstellingen niet meer werkten en andere hadden ok wel hun tijd gehad. Er was ook weinig nieuws te beleven, ondanks de dikke 10 jaar tussen nu en ons vorige bezoek. Het echt innovatieve is nog onvoldoende structureel aanwezig. Al bij al een fijne dag, zeker met de workshops waarvoor je zeker vooraf voor moet inschrijven.
Koop geen broodje prepare, het smaakt naar iets wa den hond heeft uitgeschete. En niet te vergeten, het heeft mij darmklachten gegeven voor de rest van mijn dag. Bedank me later.
Best duur geworden. Niet alles werkt en lange wachttijden in restaurant en speciale dingen om te doen. Show ook heel snel vol waardoor we er niet meer naar konden gaan kijken. Demo's al jaren hetzelfde. Jammer dat er niets speciaal meer gedaan wordt in de vakantie. Ook jammer dat je workshops op voorhand moet boeken en dat er ter plaatse kinderen niet meer kunnen meedoen met activiteiten een doorlopende korte activiteit zoals vroeger de waterrakettennof ... zou toch tof zijn.
Fantastische ervaring, zeer leerrijk voor de kindjes. Niet alles werkte zoals het hoorde, maar we hebben ons geamuseerd. Er worden ook enkele shows aangeboden, ook is er een afdeling voor de allerkleinsten. Zo is er een bouw hoek, supermarkt, tankstation….. heel leuk. Is zeker een bezoekje waard !!
Erg interessant en je kunt er een tijd rondlopen. Er is van alles te zien op natuurkundig, scheikundig en nog meer gebieden.
Heel veel leuke proefjes, maar er was heel veel volk. Misschien zou het fijn zijn dat er een maximum van aantal bezoekers is.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Technopolis is een plek waar je op een leuke manier van alles over wetenschap en technologie kunt ontdekken. Er zijn veel activiteiten voor kinderen plus die ook samen met ouders kunnen doen. Er zijn leuke workshops en demonstraties, en er is ook een plek waar je kunt eten en drinken. Het is zeker een aanrader voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie
Ik heb een dubbel gevoel overgehouden aan mijn bezoek hier. Enerzijds is dit een zeer tof interactief museum. Zeker voor kinderen. Plus dat de parking gratis is en dat de prijzen al bij al redelijk zijn. Anderzijds heb ik mij gestoord aan de vele dingen die niet werken + aan de arrogantie en ongeduldigheid van heel wat bezoekers. Ze zouden je hier wegduwen of neerslaan om eerder aan een stand of activiteit te kunnen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Technopolis.

Mechelen atv-recreatiepark

openingstijden, locatie, vervoer. Technologielaan 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Technopolis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Technopolis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Technopolis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid