facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teamleader

Teamleader

Info

Teamleader unifies CRM, project planning and invoicing in a simple and intelligent tool - helping businesses work smarter.

Geschiedenis

Teamleader helps you and your team to work smarter so your small business thrives. Since Teamleader allows you to take charge of operational essentials, you can focus on projects and relationships. We’re friendly and approachable, and devoted to our users; we want to inspire them to be more efficient. Bringing CRM, project management and invoicing together with an intuitive software solution, Teamleader enables your team to collaborate, organize and build your business.

Visit us at www.teamleader.be and start your free trial.

Adres: Dok Noord 3A/101, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32 9 298 06 15
Stad: Ghent
Route: Dok Noord 3A/101
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Teamleader aanmelden, Teamleader inloggen, Teamleader Focus Login, Teamleader or team leader, Wat is Teamleader, Teamleader support, Teamleader Orbit Login, Teamleader pricing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Teamleader Teamleader 33 meter Na het zien van de demo onmiddellijk de stap gezet om over te gaan van CRM systeem. D...
nøcomputer nøcomputer 66 meter We explore new forms of interaction & create engaging experiences — Interactive thing...
Mobiflow Mobiflow 203 meter Altijd een taxi, bus, tram, deelfiets en elektrische laadpaal op zak, met de Mobiflow...
Comsof Comsof 203 meter Zeer professioneel
Optimile Optimile 215 meter Optimile is een Mobility as a Service bedrijf met hoofdkantoor in Gent, België. Ons d...
wayahead wayahead 228 meter wayahead offers a cloud based reporting tool for Streamtime project management softwa...
Glue Glue 246 meter Uw online verhaal
Apec Telecom Apec Telecom 934 meter
StriveCloud StriveCloud 935 meter Zeer aan te raden, perfectie in alles!
TapCrowd by Aventri TapCrowd by Aventri 941 meter Easily create, publish and manage mobile apps. Launch mobile campaigns using push not...
AktiBelgium AktiBelgium 979 meter Heel functioneel en handig softwarepakket voor KMO's, waar je alles in één hebt. Ze z...
Bubble Boxes Bubble Boxes 1 km Eentje om nooit meer te vergeten! The Box was voor mij en mijn vriendin een onverget...
ObtainSoft ObtainSoft 1 km ObtainSoft was born from the constant technological progress that today demands great...
Work Anywhere Work Anywhere 1 km Software company
Avelon.be Avelon.be 1 km Improving your SAP Business processes by implementing Workflow, BPM, BRM, BRF+, MDM, ...
CabOffice.io CabOffice.io 2 km More driving, less paper work. The central platform wher
Yannick Clybouw Yannick Clybouw 2 km Freelance developer and tester of full-stack web applications
Deliverect Deliverect 2 km Verschrikkelijke service, je moet alles zelf installeren totaal geen opvolging..
Recensies
Teamleader heeft ons sterk geholpen in het optimaliseren van de administratieve processen én het overzicht hierin te bewaren. Je kan klein beginnen en stap voor stap verder bouwen. Het werkt intuïtief en de koppeling met externe programma's werkt prima. Ik kan Teamleader alleen maar aanraden. Teamleader has been a support in optimizing and consolidating our administrative and financial processes. We took it step by step and now run things more and more automated. Teamleader works intuitive and connections with other programs works fine. I can strongly recommend Teamleader.
Teamleader was de enige die tijd nam om naar mijn noden te luisteren en op basis daarvan een mij een demo kon geven. Voor mij als freelancer niet goedkoop maar heb nu wel wat ik nodig heb.
Ik ben blij een 3-tal jaar terug overgestapt te zijn op Teamleader. Het programma voldoet nog steeds aan de verwachtingen aan een correcte prijs.
Teamleader was een echte boost voor mijn bedrijf, het gaf me overzicht, meer snelheid, en ik werd professioneler. Plots was ik ook bezig met verkoop en statistieken iets waar een schijnwerker zich eigenlijk niet mee bezig houdt.
Als freelancer gebruik ik reeds een 7-tal jaar Teamleader. Na veel overweging heb ik mijn abonnement stopgezet om een andere dienst te gebruiken. Ik merk dat het platform zich gaandeweg meer op de grotere bedrijven en KMO's heeft toegelegd en steeds minder op freelancers die weinig facturen uitschrijven. Op dit moment zijn er pakketten die de noden van freelancers perfect vervullen aan 1/5 tot 1/10 van de maandprijs van Teamleader. Heb het altijd zeer vreemd gevonden dat er minstens 2 gebruikers moeten gekocht worden. Ik denk dat veel gebruikers met één voldoende hebben. Wat functionaliteit betreft mis ik variabelen zoals "huidige maand" en "vorige maand" die in combinatie met abonnementen zeer handig en tijdbesparend zijn. Communicatie met support hierover is tot op heden onbeantwoord gebleven. Teamleader is een uitstekend platform met zeer uitgebreide functies voor de KMO en grotere bedrijven. Voor deze doelgroep is het zijn prijs meer dan dubbel en dik waard. Voor freelancers echter zijn er andere platformen die - voor deze doelgroep - een betere match zijn. Minder overbodige functies en meer toepasselijke functies bv. maandvariabelen. Dit aan een fractie van de prijs van Teamleader. Moest Teamleader ooit een formule hebben voor freelancers minder maar de juiste functies, 1 gebruiker aan een correcte prijs dan zien ze me zeker terug.
Al sinds het eerste jaar van mijn onderneming ben ik klant bij Teamleader. Ze zijn uitgegroeid tot, in mijn ogen, de marktleider op vlak van ERP en CRM. Ongelofelijk intuïtieve software, gemakkelijk in gebruik en toch heel volledig. Een aanrader voor de kleinste tot grotere ondernemingen. Bovenop dit alles zit de prijs ook in een absolute TOPKLASSE.
Fantastische applicatie, zeer gebruiksvriendelijk en je kan zowat alles zelf beheren en aanpassen. Deze laatste is vaak bij andere systemen niet mogelijk of toch zeker niet zo ver gaande als Teamleader. Voor het beheer van contracten, installaties, onderhouden is er nog werk aan de winkel. Maar voor een "off the shelf" applicatie is het echt wel een fantastische tool. Fijn en gezond 2021 gewenst van het Waasland Security team
U zegt 'keer op keer'... Bizar, want naar aanleiding van uw bewering controleerde ik zopas de bankrekening en stel vast dat de vorige kwartalen netjes en tijdig met domiciliëring van de rekening zijn gegaan? In het begin was er inderdaad discussie over het feit dat uw onderneming meteen een jaar aanrekende. U was toen bereid per kwartaal te factureren behalve dan de tussenkomst van de consultant. En die werd in oktober integraal betaald. Ik raad u aan zeer voorzichtig te zijn met laster op online media, dergelijk feit kan gevolgen hebben mocht u het nog niet weten. Definitie van laster is openbaar zaken beweren die niet stroken met de realiteit en mijn bankuittreksels zijn daar getuige van. Intriest dat een bedrijf als Teamleader online leugens verspreidt. Maar ik verschiet er niet van natuurlijk.
Ik ben nu gedurende een jaar het bedrijf Gypsto plaatsing van gyproc-en Rockfonplafonds volledig aan het automatiseren in samenwerking met SELAS. Al onze verlangens en ideeën worden vlekkeloos ingewilligd.
Wij werken sinds 2018 met Teamleader en waren na een introductie meteen verkocht. Deze applicatie heeft ons al enorm veel tijd bespaard en als je iets niet begrijpt, staat het team steeds klaar om één en ander helder uit te leggen. De applicatie evolueert ook zodat er regelmatig nieuwigheden te ontdekken zijn. We zijn hier als bedrijf heel blij mee en zouden niet meer zonder kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid