facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bubble Boxes

Bubble Boxes

Info

We are a young company that would like to dominate the market of iPTV
subscriptions and more.



"Hou je klaar voor een extra grote escape room met maar liefst 7 kamers en 90minuten de tijd om te ontsnappen. Laat je uitdagen door deze originele wending: ontsnappen is je prioriteit, maar vind je ook de tijd om het geheim te ontdekken in de volledig optionele box die tijdens het zoeken naar een uitweg uitdagend naar je staat te lonken?"
Adres:
Stad: Ghent



op zoek naar gerelateerd: Bubbles at Home belgium
Recensies
Eentje om nooit meer te vergeten! The Box was voor mij en mijn vriendin een onvergetelijke Escape Room omdat ik haar met medewerking van de ultra sympathieke gamemaster op een zeer originele manier ten huwelijk heb gevraagd. Hoe dit precies is verlopen kan ik natuurlijk niet vertellen. Maar dat deze Room zich hier perfect toe leent, dat kan ik met 100% zekerheid zeggen. En ook dat mijn vriendin JA heeft gezegd, niet onbelangrijk detail ;- De Escape Room zelf is zeker en vast een aanrader. We hebben de kamer met 4 gespeeld en dat lijkt me zeker een must. Sommige puzzels vergen teamwork en dat is altijd handiger als je met 4 goed op elkaar ingespeelde spelers probeert te ontsnappen. De puzzels zelf zijn zeer inventief, van digitale snufjes tot old school. De kamer lijkt op een doodnormaal studentenkot, maar schijn bedriegt... Naast het ontsnappen heb je natuurlijk ook nog THE BOX. Deze hoef je niet te kraken maar ben er zeker van dat er niemand is die hier niet voor zou gaan. Op het geniale af! Kortom, een aanrader voor iedereen die graag Escape Rooms speelt!
Enorm toffe ervaring!! Voor onze groep met uitzondering van 1 iemand de eerste keer in een escape room. De jongsten 11 jaar waren misschien niet 100% mee met het verhaal maar dat deed er weinig toe ; De ontvangst en afsluiter was ook echt schitterend! : Zeker een aanrader!
Ik heb vooraleer te boeken de reviews gelezen en dacht: " Als alle reviews zó lovend zijn, dan kan dit niet fout gaan" Maar de reviews waren een onderschatting !!! DIT WAS EEN MEGA-ERVARING !!!! ZOOOOOOOOOOO WIJS !!!!! Als je het hier niet leuk vindt, dan kan je beter geen escape-rooms meer uitproberen..... Ik zou het zo opnieuw doen, ook al was mijn eigen inbreng minimaal. Enkel om de anderen van het gezelschap we waren met 6 in totaal bezig te zien is super leuk !!!! Het geheel is véél toffer dan met 6 personen anderhalf uur naar de kermis te gaan en minstens 2x zoveel budget te moeten voorzien... Een regelrechte aanrader !!!!!!
Supertoffe avond gehad! Leuk verhaal en zit goed in elkaar. Ook wat anders dan eerdere escaperooms dat we al gedaan hebben wat het net weer leuk en interessant maakt!
Het was een super ervaring! De uitleg en begeleiding van onze gamemaster waren top! De escaperoom zelf was een hele nieuwe ervaring en echt goed in elkaar gestoken! Zeker aan te raden
Goed ontvangen; leuke escape room. Voldoende uitdaging en zeker originele puzzels. Enkel de prijs € 211 voor 6 personen op een vrijdagavond is té hoog en niet te verantwoorden ...
De escape uitgevoerd met 3 jonge tieners en 2 volwassenen, en we hebben er van genoten. We werden heel vriendelijk ontvangen, en werden ingeleid in het verhaal. De escape room zelf zit super in elkaar en iedereen, zowel jong als ouder, kon zijn steentje bijdragen en puzzels oplossen. Leuk om niet alleen te proberen ontsnappen, maar ook het verhaal te achterhalen en de box te openen. We hebben enorm genoten. Ook fijn dat je na de escape room nog een drankje aangeboden krijgt. Kortom, een top-ervaring en aanrader!
We werden zeer goed ontvangen en kregen een goeie en vlotte uitleg van de blonde host. Het spel had een leuk thema en de puzzels waren hier goed in gemengd. Er was iets kleins misgelopen tijdens het spel waardoor we vroegtijdig de deur konden openen, maar dit werd goed opgelost en we speelden gewoon verder. Al bij al was het een zeer goeie ervaring en ik raad het zeker aan! Ps, je kan je parkeren in de parking naast de pizza hut.
Toffe Escape Room. Het leuke is ook dat je naast ontsnappen, ook zelf u verhaallijn moet ontdekken.
Leuke puzzels, sfeervol en leuk contact voor en na de escape room. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bubble Boxes.

Ghent softwarebedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Bubble Boxes adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bubble Boxes. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bubble Boxes delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StriveCloud StriveCloud 195 meter Zeer aan te raden, perfectie in alles!
Optimile Optimile 904 meter Optimile is een Mobility as a Service bedrijf met hoofdkantoor in Gent, België. Ons d...
Mobiflow Mobiflow 915 meter Altijd een taxi, bus, tram, deelfiets en elektrische laadpaal op zak, met de Mobiflow...
Comsof Comsof 915 meter Zeer professioneel
nøcomputer nøcomputer 1 km We explore new forms of interaction & create engaging experiences — Interactive thing...
wayahead wayahead 1 km wayahead offers a cloud based reporting tool for Streamtime project management softwa...
Glue Glue 1 km Uw online verhaal
Teamleader Teamleader 1 km Teamleader heeft ons sterk geholpen in het optimaliseren van de administratieve proce...
Teamleader Teamleader 1 km Na het zien van de demo onmiddellijk de stap gezet om over te gaan van CRM systeem. D...
TapCrowd by Aventri TapCrowd by Aventri 2 km Easily create, publish and manage mobile apps. Launch mobile campaigns using push not...
AktiBelgium AktiBelgium 2 km Heel functioneel en handig softwarepakket voor KMO's, waar je alles in één hebt. Ze z...
Work Anywhere Work Anywhere 2 km Software company
ObtainSoft ObtainSoft 2 km ObtainSoft was born from the constant technological progress that today demands great...
Avelon.be Avelon.be 2 km Improving your SAP Business processes by implementing Workflow, BPM, BRM, BRF+, MDM, ...
CabOffice.io CabOffice.io 3 km More driving, less paper work. The central platform wher
Yannick Clybouw Yannick Clybouw 3 km Freelance developer and tester of full-stack web applications
CHEQROOM CHEQROOM 3 km CHEQROOM tracks who has equipment & when that equipment is due back. Our QR code stic...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid