facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi uno Sint-truiden

Info

Taxi Uno is een jong en dynamisch bedrijf met één doel: elke klant veilig, vlot en vriendelijk op zijn of haar bestemming brengen.

Adres: Leeuwerweg 36, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +32468228555
Stad: Sint-Truiden
Route: Leeuwerweg 36
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Taxi Sint-Truiden, prijs taxi sint-truiden, goedkope taxi sint-truiden, Gele Taxi Sint-Truiden, taxi hasselt sint-truiden prijs, Taxi Jackie, Taxi Gingelom, Taxi Borgloon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Truidense TAXI IVAN Sint-Truidense TAXI IVAN 2 km Een taxi een paar uur op voorhand bellen en ze bevestigen dat ze kunnen en 5min voor ...
Joske's Airportservice Joske's Airportservice 3 km Uw vakantie begint hier!
Deltax Deltax 3 km Stipt, vriendelijk en heel behulpzaam. Wij waren heel tevreden, bedankt!! :
St-Truidense TAXI centrale St-Truidense TAXI centrale 3 km Beste taxibedrijf in de omgeving!
Recensies
Ik had een taxi besteld voor 1 km te rijden, omdat het aan het stormen was buiten. Ik ging ervan uit dat dit me 5-10 euro zou kosten, zoals bij een normaal taxibedrijf. Er werd echter 32 euro gevraagd voor een ritje dat 4 minuten geduurd heeft ! Via de telefoon heeft men niets gezegd over dit belachelijk hoge bedrag.
Een top bedrijf met gedreven chauffeurs, en een werkgever uit duizend, zo kom je ze niet veel tegen. Goedkoop en stipt dat hebben klanten nodig en daar beantwoord Taxi Uno zeer graag aan. Ook vervoer van Rolstoel gebruikers en luchthaven service.
Eerlijk bedrijf, proberen steeds op tijd op de afspraak te zijn . Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Steeds propere wagens.
De chauffeur maakte omwegen om een groep jongeren meer te doen betalen. Hij dreigde om ons nog meer te laten betalen wanneer we hier opmerkingen over maakte. Overigens kwam de taxi drie kwartier te laat aan.
Nette auto's, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs is zeer correct. Zeker een aanrader voor de regio Sint-truiden.
Super vriendelijk en een goed prijsje :D
Super vriendelijk en goeie service niets op aan te merken
Toppers, meer kan ik niet zeggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid