facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Truidense TAXI IVAN

Sint-Truidense TAXI IVAN

Info

Taxi Ivan is permanent beschikbaar 24u/24u 7dagen op 7dagen en dat allemaal aan voordelige prijzen.

Geschiedenis

Taxi Ivan, het ideale alternatief om snel, veilig en comfortabel op uw plaats van bestemming te komen.
Met bijna 20 jaar ervaring in de sector is Taxi Ivan uw vertrouwen meer dan waard!

U kan bij Taxi Ivan terecht voor alle soorten ritten naar alle bestemmingen, dit tegen vaste en voordelige tarieven.
Onze chauffeurs werken met aandacht en interesse voor de klant, zij helpen u graag met het inladen van de bagage en desgewenst met instappen.

Bij Taxi Ivan kan u vertrouwen op een service die 24 op 7 bereikbaar is, dit alle dagen van het jaar, om u en uw eventuele medereizigers te vervoer.
Wij trachten er naar te streven om na uw telefoontje een taxi ter plaatse te hebben binnen de 15 minuten mits de planning dit toelaat.

- WIJ VERWELKOMEN U GRAAG AAN BOORD VAN EEN VAN ONZE VOERTUIGEN -

Adres: Diesterstraat 55, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 0485876678
Stad: Sint-Truiden
Route: Diesterstraat 55
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Taxi Sint-Truiden, Taxi Hasselt Sint-Truiden prijs, goedkope taxi sint-truiden, prijs taxi sint-truiden, Taxi Landen, Taxi Centrale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi Sint-Truiden Taxi Sint-Truiden 484 meter
Joske's Airportservice Joske's Airportservice 1 km Uw vakantie begint hier!
St-Truidense TAXI centrale St-Truidense TAXI centrale 2 km Beste taxibedrijf in de omgeving!
M-assistance M-assistance 2 km Zo een snelle service, ni normaal. Waar een ander ons achterliet, hielp M-ASSISTANCE ...
Airportservice Chris Airportservice Chris 2 km "Het is dikwijls een dilemma als u op vakantie gaat met het vliegtuig.Airportser...
Taxi uno Sint-truiden Taxi uno Sint-truiden 2 km Ik had een taxi besteld voor 1 km te rijden, omdat het aan het stormen was buiten. Ik...
Deltax Deltax 5 km Stipt, vriendelijk en heel behulpzaam. Wij waren heel tevreden, bedankt!! :
Recensies
Een taxi een paar uur op voorhand bellen en ze bevestigen dat ze kunnen en 5min voor ze op de afgesproken plaats moeten zijn bellen ze opeens af dat het niet lukt.
Super! Drie weken voor ons vertrek geboekt via email om ons naar de luchthaven te brengen! Netjes antwoord terug gekregen en bevestigd! Twee dagen voor vertrek nog even een seintje gegeven en alweer berichtje teruggekregen dat alles in orde was! De dag 'van de waarheid' zelfs 10 minuten te vroeg op post en zeer behulpzame chauffeur! Ook de terugreis was netjes gepland door Taxi Ivan. Pas twee dagen voor onze aankomst kunnen boeken en netjes tijdig op post! Niet de moeite om met meerdere personen de trein te nemen en zich in het zweet te trekken en te sleuren aan al die bagage; netjes aan de deur opgehaald en zonder stress aan de deur van de luchthaven afgezet en opgehaald. Wat moet een mens meer hebben voor zo'n goede service en idem dito zeer faire prijs!!! Volgende keer weer!!! Thanks!
Vriendelijke en behulpzame chauffeur , na ons zaterdags dineetje s'avonds veilig thuis gebracht :-
Super taxi! Altijd vriendelijk en makkelijk te bereiken. Echte aanrader!
Taxi rit van 11 km 55euro . Dit is afzetterij... chauffeur zegt 2,4 euro de kilometer . Dan heeft die een zeer speciaal rekenmachine ! En dan staat op de website " Wij hanteren transparante tarieven "
Beste tarieven en vlug opgepikt plus heel vriendelijk
Altijd vriendelijk goeie prijs
Zeer proper en beleefd.
Vooraf een taxi geboekt, bevestiging gekregen, maar die was er niet toen ik om 20.30 uur in Zaventem aankwam. Niet te vertrouwen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid