facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei

Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei

Info

Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei



"Welkom bij Dentius Belgiëlei. Van A tot Z staan we in voor uw tandheelkundige verzorging, steeds vanuit een professionele visie met oog voor de laatste nieuwe technologieën en rekening houdend met uw vragen en wensen."
Adres: Belgiêlei 149, 2018 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232185380
Stad: Antwerp
Route: Belgiêlei 149
Postcode: 2018



op zoek naar gerelateerd: Tandheelkunde Antwerpen, Tandartsenpraktijk Antwerpen Zuid, Chinese tandarts Antwerpen, Narcodontie Antwerpen, Groepspraktijk tandartsen, Tandarts zaterdag open Antwerpen, Tandartsen Zuid, Tandarts Mechelsesteenweg Antwerpen
Recensies
Gisteren een gaatje laten vullen.. schiet er zo’n klem weg tegen mijn boventand, om dan 5 meter verder op de grond te vallen, deed super veel pijn. Geen excuses, dat was blijkbaar normaal.. de rekening van 95 euro vond ik ook verbazingwekkend hoog. Vandaag tandpijn en kaakpijn.. maar dat laat ik nog even in het midden, misschien is dat ook ‘normaal’. Mijn dochter was mee voor het reinigen van haar tandjes en heeft ze 2 wondjes op haar tandvlees, ze is 7 jaar Elke keer is er wel een incidentje.. vorige keer bij reinigen was mijn tandvlees verbrand omdat het reinigingsaparaat te warm stond ze vragen meer dan de standaard tandarts.. dit was de laatste keer. Ik zoek een andere tandarts
Zeer goede tandartspraktijk. Altijd zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Ze leveren goed werk, leggen alles helder uit, en afspraken maken e.d. gaat vlot. Mooi gerenoveerd gebouw ook, aangename omgeving. Aanrader.
Onvriendelijke tandarts, geen ruimte voor andere vragen/tips. Erg oordelend over poets routine, knarsen en nagelbijten. Daarnaast ook prijzig - en wordt simpelweg gezegd dat er geen garantie is van een reparatie omdat m’n gewoontes verbeterd moeten worden.
Zeer tevreden van deze tandartsenpraktijk, specifiek van tandarts Victoria Korsten die op een zeer rustige manier alles uitlegt en veel begrip toont voor je als patient.
Terecht gekomen als tandarts van wacht, super goed, en super vriendelijk ontvangen! Ze stellen je echt bij alles gerust! En mijn pijn is weg! Super bedankt nog eens!
Zeer lange wachttijden! 2 maanden wachten omdat je naar je vaste tandartspraktijk wenst te gaan is best wel absurd.
Zeer goede en vriendelijke mensen die je op een juiste manier helpen. Maar raad en leveren vakkundig werk. En bedankt om mijn terug een glimlach te bezorgen.
Heel tevreden, propere praktijk, de nodige expertise
Slechte praktijk.
slechte tandarts, heel duur , niet vriendelijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei met het openbaar vervoer


Antwerpen Belgiëlei 240 meter
4
Antwerpen Belgiëlei 250 meter
4
Antwerpen Lange Leemstraat 260 meter
15
2
6
Antwerpen Lamorinièrestraat 280 meter
4
Antwerpen Harmonie 290 meter
17
191

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei.

Antwerp tandartspraktijk

openingstijden, locatie, vervoer. Belgiêlei 149 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tandartspraktijk Dentius Belgiëlei delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid