facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts Cristophe Heinix

"Tweede vestiging van Tandartsenpraktijk Heinix.Algemene tandheelkunde, prothetiek, esthetiek en implantologie."
Adres: Kronenburgstraat 55, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232326659
Stad: Antwerp
Route: Kronenburgstraat 55
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: kronenburgstraat 55 - 2000 antwerpen, Tandarts Mortsel, Tandarts Edegem prins Boudewijnlaan, Tandarts Edegem Doelveldstraat, tandarts mechelsesteenweg sint-katelijne-waver, Tandarts van wacht
Recensies
Nemen geen contact op na dringende mail met afgebroken tand. Als we andere afspraken annuleren, reageren ze ook niet. Voor 1 probleem moet je ook 3 afspraken maken en betalen !!! Een fabriek, geen persoonlijke tandarts.
Tandarts Marcelo Dadalt is echt een geweldige tandarts! Ik heb een gaatje bij hem laten vullen. Normaal ben ik enorm angstig voor naar de tandarts te gaan en ik was voor deze afspraak ook al een week aan het stressen. Maar Marcelo had alles duidelijk uitgelegd. Hij is zeer zachtaardig en hij vroeg een aantal keer of het ging. Hij zei ook wat er ging gebeuren bij elke stap. Ok, een klein pluspuntje was ook dat er een aflevering van "the office" aan het spelen was terwijl hij bezig was :D, maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo ontspannen in een tandartsenstoel gezeten!
Ondanks ik lang heb moeten zoeken naar een nieuw tandartsenpraktijk, werd deze me snel aanbevolen door een zeer goede kennis. En ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk was van het niveau van zorg en professionaliteit dat ik heb ontvangen. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, merk je meteen hoe vriendelijk, deskundig en behulpzaam de mensen daar zijn. De tandarts die mij onderzocht was uitstekend, ze bood nuttige tips voor het behoud van een goede mondgezondheid en nam de tijd om eventuele zorgen die ik had aan te pakken. Bedankt team Heinix en de kennis voor de referentie.
Zeer tevreden over tandartspraktijk Heinix. Het personeel is vriendelijk en attent, de tandartsen zijn begaan en deskundig. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen!
Naar de tandarts gaan vind ik geen pretje, daarom schrijf ik graag een review, want deze praktijk maakt een verschil. De inrichting is gezellig, minder klinisch. De behandeling en verdere opvolging is uiterst kwaliteitsvol en vooruitziend. De assistenten, tandartsen en baliemedewerker zijn behulpzaam en vriendelijk. Alvast bedankt voor de goede zorgen!
Heel tevreden met deze praktijk! Bekwaamde tandartsen,, attent en super goed met kinderen. Top medewerkers aan de balie en secretariaat. Doe zo voort!!!
Ik ben al jaren klant en uiterst tevreden van de goede service en kwaliteit van de behandelingen. Sinds ik hier klant ben heb ik nauwelijks nog problemen met mijn tanden, mede omdat de tandartsen hier veel inzetten op preventie. Heel professionele en hygiënische tandartspraktijk met een moderne inrichting en state of the art materiaal. Toevallig vandaag op consultatie geweest bij tandarts Dobbeleir en haar bekwame assistente Ann. De kennis en vaardigheid, de uitleg die ze stap per stap geeft tijdens de behandeling, haar positieve attitude en goede humeur stellen je altijd direct gerust. De behandeling is zoals steeds vlekkeloos verlopen. Ik schrijf normaal zelden of nooit recencies maar hier wilde ik een uitzondering maken. Een aanrader, gemakkelijk 5 sterren. Nogmaals dank, Mike
Zeer aangenaam, professioneel,geholpen door tandarts Judith peirelinck
Heel Vriendelijk & zeer professioneel
Zeer behulpzaam mensen en goede service
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tandarts Cristophe Heinix.

Antwerp tandartspraktijk

openingstijden, locatie, vervoer. Kronenburgstraat 55 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tandarts Cristophe Heinix adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tandarts Cristophe Heinix. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tandarts Cristophe Heinix delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid