facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsengroep Beutels

Tandartsengroep Beutels

Info

Bij Tandartsengroep Beutels kunt u terecht voor zowel algemene tandheelkunde als implantologie, kinder- en esthetische tandheelkunde, bleaching, ...



"Tandartsengroep Beutels is een moderne, dynamische groepspraktijk die alle aspecten en technieken van de hedendaagse tandheelkunde belicht. Wij garanderen u een complete tandverzorging uitgevoerd door een gedreven team van tandartsen, elk bedreven in een specifiek vakgebied."
Adres: Kapelstraat 142, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011 57 13 38
Stad: Zolder
Route: Kapelstraat 142
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 19:30
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Zolder, Tandarts Heusden, Tandarts Lummen, tandarts heusden-zolder ziekenhuis, Tandartsenpraktijk Beringen, Parodontoloog Heusden, Tandartsenpraktijk in Heusden-Zolder, tandarts heusden (destelbergen)
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Smilekliniek De Smilekliniek 4 km Belachelijke plek. Ten eerste: ze zijn duur. Ten tweede: de orthodontist heeft mijn z...
Recensies
Let op wat jullie zeggen @Beutels... Ik heb een afpraak gehad bij jullie, ik ben bij jullie geweest bij die oost europese vrouw die tandarts die niet eens nederlands kon spreken en dat kan ik aantonen, via zwart op via mijn ziekenkas, en via een betaalbewijsje, ook leugenaars zelfs... Teleurstellend.. ik ben bij jullie geweest, maar wat doen jullie? Ipv mijn kies eruit, betaal ik 75 euro, krijg ik een ziekenkasbriefje, en ik voelde mijn oplgelicht, die vrou, heeft niks gedaan voor 75, een paar fotos en een nieuwe afspraak om meer af te troggelen. Mvg
Dokter Vlasov en zijn assistent zijn de beste tandarts waar ik ooit geweest ben. Zou niet meer ergens anders willen gaan.
Nu ben ik 77 en altijd goed verzorgd door Marina maar ik begrijp dat zij geen tijd heeft voor iedereen en zo ben ik terecht gekomen bij Robert en de lieve Sylvia. Bedankt voor de goede zorgen, ik ben zeer tevreden
Ik ben nu 61 en laat mijn gebit al van toen ik 16 ben verzorgen door Robert, en hij doet dat nog steeds super, met de meest geavanceerde technieken. Hij is nu wel wat trager, MAAR met de ondersteuning van Sylvia levert dit top team nog steeds een snelle top service!
Competentie is de combinatie van kennis en kunde. Tandarts Olga Sinchuk bezit beiden in overtreffende mate en beheerst haar job tot in de puntjes. Ze koppelt haar enorm hoge professionele competenties bovendien aan een opvallend streven naar uitmuntendheid, een op de patiënt gerichte aanpak en een aanstekelijke vriendelijkheid. De samenwerking met haar collega verloopt daarenboven op wieltjes. Samen vormen zij een zeer geolied team dat een patiënt op geen betere manier kan behandelen. Excellent job!! Thank you.
Ik had zoveel pijn agenda was vol vol maar ze hebben uiteindelijk toch geholpen, ze hbven alles gedaan om te helpen ik wil dames aan balie zoals Betul en de dokter Olga en assistent han haar hartelijk bedanken. ZEER TEVREDEN.
Marina is een topvrouw in haar vak, naar jaren problemen gehad te hebben met mijn gebit van bij andere tandarts ben ik bij Marina terecht gekomen en zij heeft dit opgelost. Geweldig die klantvriendelijkheid en de naservice dat is echt top. Een echte aanrader
Sinds ik hier kom heb ik geen problemen meer met mijn tanden. Vroeger kwam ik tot 5 keer per jaar naar de tandarts met stukgebeten tanden. Ik ben blij dat dit nu verleden tijd is.
Gisteren 1ste keer op controle geweest bij "Tandartsengroep Beutels", meer bepaald bij tandarts Robert Houben en zijn assistente. Zeer vriendelijk ontvangen, vriendelijke mensen, met veel vakkennis en mooie werkomgeving. Echte aanrader.
Telkens zeer tevreden, altijd even behulpzaam, en ze zijn zeer vriendelijk ! Mijn kids komen altijd met een BIG SMILE naar buiten.. Dank je wel allemaal !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid