facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smilekliniek

De Smilekliniek

Info

Tandartsenpraktijk te Heusden-Zolder en Bocholt
Algemene tandverzorging, orthodontie, protheses en implantaten

Geschiedenis

Naast de algemene mond- en tandverzorging liggen de accenten in onze praktijk ook op orthodontie en het behandelen van kinderen. Het vervaardigen van vaste en uitneembare prothesen en van prothesen op implantaten.
Ook voor esthetische tandbehandelingen en het bleken van de tanden kan je in onze praktijk terecht.
Voor meer informatie kan u stees een kijkje nemen op www.smilekliniek.be



"Vanaf heden maakt de Smilekliniek deel uit van de groep MOND Tandartsenpraktijken. Ons volledige team van tandartsen, orthodontisten en implantologen blijft gewoon op post om te doen wat we graag doen, namelijk mondzorg bieden op uw maat: van eenvoudige consultaties tot gespecialiseerde behandelingen. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van de moderne tandheelkunde. Ontdek wat MOND Heusden-Zolder voor u kan betekenen. We ontvangen u graag in onze tandartsenpraktijk waar kwaliteit, communicatie en transparantie centraal staan om de best mogelijke patiëntenservice en mondzorg te kunnen bieden.""
Adres: Pironlaan 2, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011/53.81.39
Stad: Zolder
Route: Pironlaan 2
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 19:30
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Beutels, Tandarts Hasselt, Tandarts Heusden-Zolder, Tandkliniek Limburg, tandarts heusden-zolder ziekenhuis, Tandarts van wacht Heusden-Zolder, Tandarts online afspraak Limburg, Tandarts Bolderberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsengroep Beutels Tandartsengroep Beutels 4 km Let op wat jullie zeggen @Beutels... Ik heb een afpraak gehad bij jullie, ik ben bij ...
Recensies
Belachelijke plek. Ten eerste: ze zijn duur. Ten tweede: de orthodontist heeft mijn zusje haar tanden niet goed behandeld. + de draadjes kwamen los van de blokjes waardoor we OPNIEUW moesten gaan en weer moesten betalen om het te laten fixen. Ten derde: wegens het missen van 1 controle, alleen maar hebben 1! hebben ze ons de zomaar uit het klantenbestand verwijderd. Denk maar 2 keer na vooraleer je naar dit kliniek gaat!! BELACHELIJK.
Ik kwam langs voor een klein gaatje...ze hebben het ontzenuw en tijdelijk gevuld... Ik moest na paar maanden terug komen,maar die afspraak hadden ze weer geannuleerd... Dus Na een maand was mijn gezicht volledig opgezwollen ... Ben wakker geworden snachts van de pijn...ben naar spoed gereden... Ze hadden drek paar fotos getrokken...nu bleek dat het verkeerd geboord is..en dat mijn tand gebarsten is..en niet meer te redden is.... Dan vraag ik me af...hoe goed kennen ze hun vak?? Je kunt beter naar de veearts gaan..dan naar hier!!!! 1 ster laat staan een halve ster is zelfs te veel! Mij zien ze daar NOOIT MEER! EN IK RAAD OOK IEDEREEN AF!
Draadje geplaatst na blokjes. Het draadje kwam na enige tijd los. Het werd weer vast geplaatst. Echter zo vast dat mijn tanden volledig verschuiven op de plek waar het draadje stuk was gegaan. Als je dan terug gaat en ze het probleem verteld hebt krijg je als antwoord dat tanden altijd verschuiven na verloop van tijd. Voor niets blokjes gehad dus.
Ze hebben mijn tanden helemaal naar de kloten geholpen
3 jaar geleden er terecht gekomen voor facing door Frederik Godderis. Super tevreden. Altijd vriendelijk, geduldig, voorzichtig in zijn werk. Bij nood kan er ook een gaatje vrij gemaakt worden.
Zit je te creperen van de pijn, gaan ze je op de urgentielijst zetten. 2 maanden later nog niets gehoord. De meisjes/vrouwen aan de bureau vind ik ronduit onvriendelijk, uit de hoogte, geen begrip voor de patiënten... Uiteindelijk bij de liefste tandarts geweest die van wacht was en zij heeft die tand moeten trekken. Als ik eerder was geholpen hadden ze die kunnen redden en vullen. Nooit ga ik daar nog naartoe! Genoeg andere goeie praktijken waar je met geduld ook binnen geraakt.
Ik weet niet waar deze tandartsen hun diploma vandaan hebben maar het is zeer duidelijk dat ze niet de juiste methodes gebruiken. Ik ben namelijk binnen geweest voor een vulling. Ze hebben zo veel vulling gebruikt dat ik niet meer kan flossen tussen mijn tanden. Mijn tanden zijn aan elkaar geplakt. Ik was binnen 15 min. al buiten, precies McDonalds voor vullingen. Alles snel snel zonder enige zorg voor je tanden. Zeker geen aanrader. BLIJF HIER WEG als je gezonden tanden wilt.
1ster is zelf nog teveel , voor tand te trekken moet je naar een andere tandarts , dan prothese berekend op 2 tanden maar betaald voor 3 waarvoor ik een bewijs vroeg maar kon / wou ze niet geven mijn persoonlijke opleg zei ze 180 euro uit eigen zak zonder bewijsbriefje en 630 € voor Ziekekas . Ongeschoolde , ongemanierde , dieven zijn het meer kan ik er niet van maken !!!
Eerst beloven ze u op een noodlijst te zetten , dan zetten dat ik er nooit heb op gestaan en ben nu onder 23 weken zwanger en mijn kind komt niet goed bij , door dat ik niet goed kan eten. Slechtste service ooit , ik plaats van eerlijk te zijn en te zeggen dat ze een patientenstop hebben .
Vorig jaar heeft Jan Goijens implantaten geplaatst in mijn boven- en onderkaak. Achteraf heb ik geen pijn gehad. Luc Goyvaerts heeft dan mijn nieuwe prothese aangemeten. Ik ben er zeer tevreden over. Dank jullie wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid