facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taes keukens & interieur

Taes keukens & interieur

Info

Puur vakmanschap, sterk in betaalbaar keukendesign. www.taes-keukens.be

Geschiedenis

Grootste plannen in de keuken? Taes Keukens is al 36 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van functionele en betaalbare keukens op maat. Trendy, strak of landelijk. Ontmoet nu jouw droomkeuken in hun verrassend ruime showroom.

Adres: Albertvest 120, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016 81 02 71
Stad: Tienen
Route: Albertvest 120
Postcode: 3300



op zoek naar gerelateerd: Keuken Tienen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brico Tienen Brico Tienen 291 meter Net een heel positieve ervaring gehad bij Brico Tienen ; waar anderen al láng gezegd ...
De Klussenier Bart Veulemans De Klussenier Bart Veulemans 478 meter De Klussenier Bart Veulemans is uw veelzijdig vakman uit Tienen.
HaSi Works HaSi Works 775 meter Elektriciteitswerken in bijberoep. Van het plaatsen van een extra stopcontact tot de...
VDK Interieur VDK Interieur 896 meter Schilder-en decoratiewerken
G&G Works G&G Works 1 km All-round vakmannen voor huis, tuin en diverse werken ! Alsook gespecialiseerd in to...
A+ Keukens A+ Keukens 3 km Vriendelijk , heeft goeie ideeën , goede uitleg ,maken tijd voor u
Recensies
We hebben alle grote merken afgegaan; Eggo, Ixina, DSM enz tot we bij een lokaal keuken bedrijf Tienen kwamen. We werden professioneel ontvangen en zeer goed geinformeerd! Wij zijn zeer tevreden over de prijs & kwaliteit van de keuken.Keuken werd op tijd geleverd. Er was een probleempje maar dat hebben ze zeer professioneel opgelost. Ik zal deze firma zeker aanbevelen bij vrienden.
Wij hebben bij Taes keukens onze keuken en badkamer laten maken en we zijn zeer tevreden. In een moderne nieuwbouw is niet alles standaard en met Taes keukens was alles bespreekbaar. Samen kwamen we tot creatieve oplossingen. Alles tot op de millimeter passend... dat is maatwerk! Het is degelijk materiaal, praktisch en ook nog eens mooi :- Binnenkort beginnen we aan fase 2 van de schrijnwerkerij in huis en we hebben toch als eerste offertes aan Taes keukens gevraagd. Prijs/kwaliteit zijn ze echt de beste keuze.
We wachten na zes maanden nog steeds naar een offerte voor renovatie van een bestaande keuken en bezoek van een schilder om een offerte te maken voor de rest van het project. Ondertussen is er reeds een volledig nieuwe keuken geplaatst door een ander bedrijf en zijn de schilderwerken begonnen. Indien je zelf een voorstel hebt word dit gewoon gevolgd. Geen andere of betere suggesties worden gedaan. Dit is voor sommigen misschien voldoende, maar indien je een persoonlijke toets wil die past bij je stijl en de rest van de woning, is het toch wel best om een zaak te vinden die werkt met interieur architecten die je idee durven bijsturen. Twee sterren, omdat we niet kunnen oordelen op de werken en afwerking.
Vakmannen en -vrouwen: zeer goede kwaliteit en goed advies!
Correcte info. Correcte timing en prijs.
Onze keuken laten renoveren door Taes. Uitstekende kwaliteit, eerlijke prijs en komt de gemaakte afspraken na. Sympathiek familiebedrijf, een aanrader.
Professioneel advies. Denkt mee met zijn klant. Doet suggesties zonder opdringerig te zijn. Gevestigde waarde in de streek. Zeker een aanrader in het kader van "koop lokaal"
Zeer tevreden klant van Taes keukens! Absoluut onze droomkeuken. Degelijk advies gekregen.
Klant is koning bij Taes. Prachtig maatwerk. Heel tevreden van hun service.
De betere keukenzaak. Klant is koning. Maatwerk en volledige afwerking mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid