facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A+ Keukens

A+ Keukens

Info

Onze leefwereld is de keuken, badkamer en de renovatiemarkt. Onze traditie en expertise in de bouwsector en keukenwereld maakt dat we zonder moeite ingewikkelde wensen omvormen tot een “zonder zorgen” verhaal.

Geschiedenis

We helpen onze klanten bij het realiseren van hun leefruimtes met gestaafd advies, een gezonde dosis creativiteit en persoonlijke betrokkenheid, kwalitatieve materialen en een hoogwaardige afwerking.

Adres: Sint-Truidensesteenweg 123, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016760379
Stad: Tienen
Route: Sint-Truidensesteenweg 123
Postcode: 3300



op zoek naar gerelateerd: Taes Keukens, Dovy Keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taes keukens & interieur Taes keukens & interieur 3 km We hebben alle grote merken afgegaan; Eggo, Ixina, DSM enz tot we bij een lokaal keuk...
Recensies
Vriendelijk , heeft goeie ideeën , goede uitleg ,maken tijd voor u
Slechte service! Offerte ter plaatsen aangevraagd en nooit gekregen..
1 ster omdat de kwaliteit mij ok lijkt. De plaatsing is in orde maar dat is onderaanneming. De verkoper was supervriendelijk, maar de contacten met andere medewerker Nadine erna .... erg ontevreden, onbeleefd, geen begrip in tegendeel.... geen gedrag voor zelfstandigen.
Zeer tevreden over de na-verkoopsservice. Bijvoorbeeld ivm problemen dampkap en herstelling spoelbak. Vriendelijk en beleefd. Geen dag moeten wachten.
Persoonlijk verder geholpen geweest. Zoeken er actief mee naar oplossingen,of ideeën.
Marc en karin zijn toppers
Super goede service , zowel voor als na de plaatsing , doe zo verder. Wij hebben zelf onze keuken en berging mogen tekenen en zij hij hebben verbeteringen aangebracht waar nodig .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid