facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor À table • Maison Fromagère Thorembais

À table • Maison Fromagère Thorembais

Info

Pour les gourmets ! A travers notre boutique spécialisée nous désirons partager notre passion, et ainsi vous faire découvrir notre large choix de produits artisanaux : fromages, charcuterie, plats préparés, épicerie, vins...

Adres: 39 Chaussée de Charleroi, 1360 Thorembais-Saint-Trond, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 081/23.05.93
moc.liamg@0631urctialik
Stad: Thorembais-Saint-Trond
Route: 39 Chaussée de Charleroi
Postcode: 1360


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KOOKIN-Tailleur De Pâtes KOOKIN-Tailleur De Pâtes 344 meter Moderne inrichting en niet te druk. Zeer fijn gerecht waar we de smaak van goede ding...
Recensies
Super vriendelijk. Nog snel een pakket laten maken. De winkel was vol met klanten. Super bediening. Aanrader.
We namen het landelijke buffet voor 15 personen. Schitterende presentatie van kazen en charcuterie op een magnifieke schaal met rozijnen en amandelen, 5 verschillende salades en een groot assortiment broden. Zelfs boter en vinaigrette zijn aanwezig. Om indruk te maken op je gasten zonder je ergens zorgen over te maken, ben je bij ons aan het juiste adres!
Sappige kazen. Mijn metgezel heeft ze mee naar huis genomen en we hebben ze kunnen proeven Ik ben nog niet in de winkel geweest, maar hij vertelde me dat hij een geweldig welkom en zeer goed advies had. De gekozen kazen zijn inderdaad werkelijk uitstekend.
Super vriendelijk persoonlijk en kaas Bovenaan bedankt
Het is altijd een plezier om naar de kaasmakerij te komen! Veel keuzes, lokale en kwaliteitsproducten. Daarnaast is het team toegewijd en erg vriendelijk! Ik raad aan!
Een warm welkom en goed advies. Voor een keer had ik niet 1000X te veel kaas voor mijn raclette en we hebben het fantastisch gehad! Ik werd zelfs heel goed doorverwezen naar een uitstekende wijn die bij alles past. Onnodig te zeggen: ze kennen hun producten goed!
Zonder aarzeling: mijn favoriete kaaswinkel!! De producten zijn geweldig en het personeel is geweldig. Kortom, een verwennerij!
Een perfect welkom! Vleeswaren en keuze uit ambachtelijke en overheerlijke kazen! Het ideale adres om de ingrediënten te halen voor een gigantisch kaasplateau of een lekkere raclette!
Zeer goed assortiment kazen van alle soorten. Wat charcuterie om alles te begeleiden en wat lokale producten. Uitleen van ouderwets racletteapparaat. Zeer vriendelijk personeel.
Uitstekende delicatessenzaak. Ruime keuze aan gerijpte kazen of niet. Lekkere charcuterie. Competent, glimlachend en beschikbaar personeel. Aanbevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid