facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KOOKIN-Tailleur De Pâtes

KOOKIN-Tailleur De Pâtes
Adres: 40, chaussée de Charleroi, 1360 Thorembais-Saint-Trond, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 081344997
Stad: Thorembais-Saint-Trond
Route: 40, chaussée de Charleroi
Postcode: 1360


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
À table • Maison Fromagère Thorembais À table • Maison Fromagère Thorembais 344 meter Super vriendelijk. Nog snel een pakket laten maken. De winkel was vol met klanten. Su...
Recensies
Moderne inrichting en niet te druk. Zeer fijn gerecht waar we de smaak van goede dingen van thuis vinden. Veel producten van ons. Aangenaam welkom. Prijs redelijk.
Heerlijke zwezeriken, een getalenteerde chef-kok. Het gin-tonic-menu is ook erg goed
Warme plek en niet te vergeten de keuken die gewoonweg fantastisch is, van de presentatie tot de smaken
We hielden ervan daar te eten. De plaats is atypisch, smaakvol ingericht, het personeel en de chef-koks luisteren naar ons en de gerechten zijn goddelijk!
Service +++, heerlijke maaltijd, perfecte baas! De hoeveelheden zijn meer dan genoeg, we komen terug
Teleurstelling. Te veel gemengde smaken, kleine hoeveelheid. We waarschuwden aan de telefoon dat een persoon zwanger was, ze letten niet op het dieet. We hadden ook om een ​​kaars gevraagd voor een verjaardag en ze waren het vergeten. . . 2 van de 4 mensen hadden er de volgende dag last van. 3 uur voor 3 diensten.... Doordeweeks is dat te lang! De akoestiek van de kamer is ook niet goed. Wij komen niet terug...
Smaak, esthetiek, durf alles is aanwezig om lekker te eten!! 2 bezoeken en 2 geweldige ervaringen. Maar: ging er niet heen in een groep, we waren 15 en hadden een all-inclusive service voor 75 euro! Hetzelfde menu als dat van 37 euro... 38 euro dus voor een glaasje cava, wijn, water en koffie...? Onbegrijpelijk aanbod... kan het moeilijk verteren!!
Niets te zeggen over de presentatie en de kwaliteit van de producten ik kom zeker terug!. Aan de andere kant enkele servicefouten die de kwaliteit van de platen en de zetting overschaduwen. - nieuw menu, de serveerster had moeite om de inhoud van het bord te presenteren, - we vragen om een ​​nieuwe fles water, ze zetten het op tafel zonder het te openen of ons te bedienen. . - het wachten: moeilijk voor de 2 serveersters om de verschillende tafels te beheren, wat betekent dat het wachten lang is. Van onze kant kwamen we om 19.00 uur aan, we vertrokken om 23.00 uur - 04.00 uur voor een 3-gangen. De kwaliteit van de dienstverlening moet volgens deze eerste ervaring verder worden verbeterd om consistent te zijn met de presentatie en de kwaliteit van wat u aanbiedt. Al het beste.
Grote teleurstelling voor ons. We waren met een groep van 6 personen en de mening was hetzelfde voor de hele groep. We hadden rode wijn genomen, deze was niet getemperd maar heet!!! We kwamen daar hongerig en stomverbaasd uit door de rekening.
We hadden een goede smaaktijd in een moderne en warme sfeer, een beetje extra voor onze zeer vriendelijke en professionele serveerster. Het menu was perfect, goed gedoseerd met een beetje verliefd op de kleine grijzen. Het houtvuur wat een geluk... en de noot meer dan correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid