facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Sammeltje

T Sammeltje

Info

Wij bieden jullie een dagschotel of uitgebreider menu aan. Hiernaast kunt u ook alles à la carte bestellen. Eten in 't Sammeltje is genieten in Maldegem.

Geschiedenis

Beste klanten,

U vraagt u wellicht af waar de naam 't Sammeltje vandaan komt…

Sammeltjes zijn sprookjesfiguren. Trollen die ongemerkt mensen helpen en lekkere gerechtjes voor hen bereiden. Bovendien zijn het verwoede verzamelaars van koperen potten en pannen.

Door ons restaurant 't Sammeltje te dopen, hopen wij om op onze manier voor u, beste klanten, een van die Sammeltjes te zijn.

Adres: Marktstraat 18, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050736519
Stad: Maldegem
Route: Marktstraat 18
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 14:00
Vrijdag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: 'T Sammeltje openingstijden, Krokantje Maldegem, Caprice Maldegem, Kerstmenu Maldegem, Brasserie Maldegem, Restaurant Knesselare, Bar Maldegem, Italiaan Maldegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Zoetendale Restaurant Zoetendale 186 meter Gezellige brasserie met lekker eten en een supervriendelijke bediening!
Restaurant Papinglo Restaurant Papinglo 4 km Aangenaam verrast bij deze Social Deal menu, de borden, de aangename bediening, de jo...
Recensies
Leuk restaurantje met vriendelijke bediening. Lunch aan €25 genoten met als voorgerecht kroket van Anjou-duif, daarna mooi stukje heilbot met zeekraal.
Goed restaurant. Vriendelijke bediening en lekker eten. Middag lunch gegeten. Kaaskroket en eendenborst met groene asperges kroketten en appelsien: mooie presentatie en zeer smaakvol.
Super lekker gegeten, de presentatie van alle gerechtjes is top, je proeft dat alles met liefde en passie is klaargemaakt. Vriendelijke en vlotte bediening. Een echte aanrader!
Heel lekker gegeten en super vriendelijke bediening
Super lekker fijn en genoeg om te eten en lieve mensen
Heel lekker eten. De lunchformule is altijd heel interessant qua prijs. De kwaliteit is uitstekend. Dit alles in een gezellig en vriendelijk kader. Een echte aanrader!
Heerlijk eten, ook een schilderijtje om naar te kijken, heel vriendelijk personeel, familiezaak om trots op te zijn. We komen terug!
Als het goed is mag het gezegd worden , de kok hier heeft verstand van eten maken, vandaar de 5 sterren, de bediening ook Wij zijn hier gestopt met de fiets voor lunch en ze gaan ons hier nog is weerzien, de moeite voor rond te rijden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid