facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Papinglo

Restaurant Papinglo

Info

Restaurant Papinglo te Maldegem. Dat is genieten in stijl. Lunch, dinner & wine



"Restaurant Papinglo"
Adres: Kleitkalseide 193, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050-39.63.59 of 0476-51.44.86
Stad: Maldegem
Route: Kleitkalseide 193
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 21:30
Dinsdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Lunch Papinglo, Restaurant Kleit, Caprice Maldegem, Restaurant Kwizien, Bro Maldegem, Tavernes Maldegem, Restaurant Kwizien Maldegem, Restaurants in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Zoetendale Restaurant Zoetendale 4 km Gezellige brasserie met lekker eten en een supervriendelijke bediening!
T Sammeltje T Sammeltje 4 km Leuk restaurantje met vriendelijke bediening. Lunch aan €25 genoten met als voorgerec...
Recensies
Aangenaam verrast bij deze Social Deal menu, de borden, de aangename bediening, de jonge talentvolle Ter Groene Poorte chef, frietjes met verse mayo waren voortreffelijk, familiezaak waar je zeker graag terug naartoe komt... Bedankt !
Je wordt er bediend zoals in een sterren restaurant top gewoon . Prijs kwaliteit top hoor. Berpkte kaart maar daardoor alles lekker vers. Dikke dikke pluim aan het zaal personeel en zeker en vast aan de chef en de sous chef. Wij komen nog terug . Marc en sabrina Vegetarische menuopties: hangt al ui aan de deur en is zeker bespreekbaar Parkeren: Mooie achteraan gelegen parking
Deze middag heerlijk geluncht in deze gezellige zaak. Zowel het eten en de bediening was top! Bedankt voor de super service een echte aanrader om hier te gaan eten. Ps: bedankt voor de tip om te gaan krulbollen : groetjes de Nederlanders
Mooi restaurant waar we voortreffelijk hebben gedineerd. Heel aimabele bediening, goed advies voor de wijnen. Dit jonge team zet een fantastische culinaire prestatie neer: absolute aanrader!
Een goed restaurant met goede prijs-kwaliteitsverhouding. De steak tartaar vooraf was heerlijk, de biefstuk kon iets malser maar de totaalervaring was prima. De in eerste instantie wat norse gastheer ontdooide aan het eind van de avond en werd vriendelijker naarmate de avond vorderde. Het hotel naast de deur is ook een aanrader.
Zeer aangename verrassing. Het eten was voortreffelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Jonge chef met talent en ambitie. Trotse vader die met passie over de gerechten en de wijnen verteld. Een aanrader. Komen zeker terug.
Zeer lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Mooi interieur en rustig terras in een groene omgeving. Een aanrader als je in de buurt bent.
Ontzettend lekker gegeten. De eigenaar en bediening zijn heel vriendelijk. Met een huisgemaakte limoncello, leuk verrast. Duidelijk dat ze plezier hebben in hun vak!
Uitstekende en verrassende lunch gegeten deze middag. Heel lekkere smaken combinatie en zeer mooie bordschikking. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding !
Nog maar aan voorgerecht, en nu al super bevonden. Rustig kader. Super kok, jong maar kent de stiel. 1 WOORD, perfectEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid