facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Pachtgoedhof

Adres: Molenstraat 85, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: +32 (0)3 774 22 85
Stad: Kruibeke
Route: Molenstraat 85
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: Ontbijten in de buurt Kruibeke, Somnium Kruibeke, BaLo Kruibeke, De Ceder, Kruibeke, Ontbijt Bazel, Pachtgoedhof Tripadvisor, Kinderboerderij Zwijndrecht, Café Kruibeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bake & Cook - Kitty & Dirk Bake & Cook - Kitty & Dirk 536 meter Een aanrader, was zeer lekker en verzorgd. Wij hebben enorm genoten.
TRU TRU 979 meter Ik heb een ademwerk gedaan met Christina en het was geweldig! Ik ben een absolute beg...
Recensies
Heerlijk genieten van diverse gerechten in een mooi kader terwijl de kinderen kunnen spelen naar hartelust. Een aanrader voor jong en oud !
Lekkere pannenkoeken, koffie en taart. Ijs was wel al wat gesmolten toen het gebracht werd. Dat vond ik minder. Vriendelijke mensen en leuke locatie.
Prachtige locatie voor jong en minder jong .Knus interieur, lekker eten en vriendelijke bediening.
Fijne locatie, niet al te groot maar voldoende ruimte, gezellig terras voor de ouders of grootouders. Binnen ook speelruimte voor de allerkleinsten en iets grotere kinderen. Aangenaam.
Top locatie, lekker eten, gezellig drankje nuttigen terwijl de kindjes in speeltuin zich bezig houden. Zo wel voor 4 uurke of dîner. Vlugge bediening.
Fantastische locatie. Geweldig voor kinderen. Een ongelofelijk goede keuken. Jasper is werkelijk een topkelner! Alweer een geslaagde avond met ons klein gezinnetje. Bedankt! Vanwege tafel 25.
Leuk voor de kinderen. Bij slecht weer is er entertainment binnen. Voor ouders/volwassenen man het vrij pijnlijk en luidruchtig worden. Lekker eten en goede service.
Mooie ligging en zeker een aanrader voor mensen met kinderen, heel kindvriendelijk met speeltuin en verschillende dieren
Wanner komt de pizza voor grotere mensen ????!!! Nu zit ik hier met een hongerige buik aan tafel er moeten meer gerechten komen Wel eem goede sfeer moet ik zeggen !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid