facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T oud notarishuys

T oud notarishuys

Info

Hapjes van over heel de wereld, geserveerd volgens het principe sharing,verschillende structuren van 1 product met als afsluiter een overheerlijk dessert!

Adres: Edmond de Deynstraat 24, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 0495874330
Stad: Ninove
Route: Edmond de Deynstraat 24
Postcode: 9400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Den Nieuwen Hommel Restaurant Den Nieuwen Hommel 138 meter Vandaag carpaccio en tapasbord zeer ruim! genomen -->dik in orde. Paella ook s...
Recensies
Avondje uit met de eega. Beiden op onze honger blijven zitten, letterlijk en figuurlijk. We gingen beiden voor het 5-gangen menu. Ik vroeg om het kiwi-dessert 12 EUR op de internet kaart te vervangen door de kaasschotel 10 EUR op de internet kaart. De bereidingen met zalm waren allemaal te smaken. Ook de aardappel-boullion was lekker. De espuma was een smakeloze havermout-achtige brei die de gefrituurde eierdooier niet kon opwaarderen. Ook de drie gekookte aardapelschijfjes met plattekaas maakten weinig indruk.. De overige gerechten waren ok, zonder culinaire hoogstandjes. Het grote probleem is dat het ongeveer 45 minuten tot een uur duurt alvorens je de volgende "tapa" krijgt en dat de hoeveelheden telkens beperkt zijn. Mijn echtgenote en ik zijn echt geen grote eters maar bij de afrekening, om 23u30, hadden we nog honger. We vonden het ook vreemd dat er in het restaurant nergens een prijsopgave te bespeuren is. Bij de afrekening 200 EUR voor 2 personen bleken de aangeraden hopscheuten bij een tussengerecht een supplement van 10 EUR te zijn en rekenden ze 7 EUR extra voor de kaasschotel die het kiwi-dessert verving. Daardoor evenaarde de prijs van mijn 5-gangenmenu de prijs van het 6-gangenmenu. Toen ik daar vriendelijk op wees, vertelde de gastvrouw dat ze "uit principe" extra aanrekenden voor een wijziging aan het standaardmenu. Al bij al geen aangename ervaring, vooral omdat je het restaurant verlaat met het gevoel dat het de uitbaters meer te doen is om maximaal rendement dan hun gasten een aangename avond te bezorgen.
Het Notarishuys is gehuisvest in een oude patriciërswoning. Het interieur is gerenoveerd met hoofdzakelijk zwarte tinten en een fluo-groen accent. Het oogt modern maar weinig smaakvol en het sluit niet aan bij het classicisme van het pand. Ook hing er een toiletgeur. Het is me een raadsel waarom dit een "tapasrestaurant" heet. De verschillende gangen bestaan uit mini-schoteltjes die niets te maken hebben met de vlotte en smakelijke Spaanse keuken. In de presentatie streeft men een culinair niveau na maar de ingrediënten zijn alledaags en de afkruiding zeer vlak. Behalve de rekening dan, die was wel gepeperd. Het grootste probleem is echter de bediening. De gastvrouw is nogal vol van zichzelf maar heeft geen oog voor detail. Het brood werd pas na 45 min gebracht, de wijnglazen pas bijgevuld wanneer daar om gevraagd werd. De pauzes tussen de gerechtjes liepen op tot 1 uur. Zoals een andere reviewer terecht schreef "veel show, weinig eten". Ik kan daar enkel nog aan toevoegen "trage bediening, dure rekening".
Overheerlijke tapas-gerechtjes.
Heel lekker eten, verfijnd en wat speciaal, leuke bediening, het was af. Daar komen we zeker nog dikwijls terug!!
Super lekkere tapas - gezellig en trendy interieur - zeer aangename tuin - vriendelijke bediening!!!
Heel mooi kader, subliem eten en top wijn selectie. Een absolute aanrader.
Lekkere lunch, vlotte bediening, chef kwam nog eens rond in de zaal
Lekker gegeten en prima alternatieven voor wie geen alcohol drinkt!
Super lekker gezellige sfeer top avond voor herhaling vatbaar
Zeer goed he . gezellige sfeertje zeker aan rader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid