facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Den Nieuwen Hommel

Restaurant Den Nieuwen Hommel

Info

Restaurant Den Nieuwen Hommel
www.dennieuwenhommel.be

Geschiedenis

Gezellig restaurant met veel kaarsjes, perfect voor een romantisch dineetje.

Adres: kerkplein 2-4, 9400 ninove, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 0475 299 382
Stad: Ninove
Route: kerkplein 2-4, 9400 ninove
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Cadeaubon restaurant Ninove, Restaurant Graanmarkt Ninove, Goedkoop eten Ninove, Table Onze, Ninove, De Bakermat, Ninove beoordelingen, Restaurant 'Table Onze, Afhaalmenu moederdag Ninove, Bar resto Ninove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T oud notarishuys T oud notarishuys 138 meter Avondje uit met de eega. Beiden op onze honger blijven zitten, letterlijk en figuurli...
Recensies
Vandaag carpaccio en tapasbord zeer ruim! genomen -->dik in orde. Paella ook super lekker!
Gezellig en uitnodigingend ingericht restaurantje. Correcte prijzen. Verzorgde, discrete en vriendelijke bediening. Finger food en tapas zijn er ook verkrijgbaar. De eigenaars zijn in verschillende Spaanse steden inspiratie gaan opdoen. Ideale plaats om een rustige en gezellige avond door te brengen.
Zalige, gastvrije mensen! Hier voel je je welkom!
Gezellig en aangenaam eethuis gelegen op een rustige plaats. De gerechten zijn zeer smakelijk en bereid met verse producten. De gezellige sfeer en vriendelijke bediening zorgen voor een mooie culinaire beleving.
Heel lekker en gezellig,vriendelijk personeel zeker voor herhaling vatbaar.
Bediening in orde, eten oké maar zeker niet wat je ervoor betaalt. Paar keer komen eten en ondervonden dat ze geen steak kunnen bakken. Vraag je saignant of bleu? Je krijgt sowieso een taai stuk vlees.
Bedankt Anneken en Michael om mij zo een mooie verjaardag te bezorgen met jullie lekkere gerechten en de perfecte sfeer.
Ik was daarstraks op het terras van den Nieuwen Hommel. Zeer ontspannen, vriendelijke bediening en een lekkere coupe met aardbeien.
Wij zijn vaste klanten vanaf de start van Den Nieuwen Hommel en wij blijven dat ook in de toekomst. Lekker eten in een mooi kader, vooral in de zomer op het binnenterras, met een sympathieke gastvrouw en gastheer.
Zeer lekker en meer dan genoeg op uw bord
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid