facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T-Live Solutions

T-Live Solutions

Info

Leveren van uitstekende kwaliteit van geluid aan kleinere en middelgrote evenementen tegen een betaalbare prijs...



"T-Live Solutions levert uitstekende geluidsinstallaties en showpaketten aan kleinere en middelgrote evenementen tegen een betaalbare prijs."
Adres: Pijlstraat, 9, B-2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: +32(0)472/900.821
Stad: Brecht
Route: Pijlstraat, 9
Postcode: B-2960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sweetsnails by June Sweetsnails by June 1 km Nagelsalon gelegen te Sint-job in't Goor. Daar waar service en kwaliteit centraal sta...
Pimp it Up Pimp it Up 2 km Superleuke winkel..mooie spullen aan betaalbare prijzen..Kom er graag..ook voor de li...
J. Lauryssen bvba J. Lauryssen bvba 9 km Wij hebben onze ramen en voordeur laten vernieuwen door Lauryssen. We zijn heel tevre...
Päkka Päkka 9 km Bij Päkka ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites. Van eenvoudige websites tot ...
Recensies
Tim is een perfectionist en altijd in de weer. Het is iemand die blijft zoeken naar oplossingen voor de beste beeld- en audiokwaliteit. Nu hij de baan niet op kan als geluidsman van bands, heeft Tim zijn homestudio tot een livestream studio omgetoverd, en heeft hij zich nog meer verdiept, niet alleen in klank-, maar ook in beeldtechnieken, met als resultaat: geweldige livestreams waar vrienden en familie kunnen genieten van thuis uit, van jou als artiest. Ook geven de interactieve livestreams je de kans te connecteren met andere artiesten of liefhebbers. T-Live's livestream studio is supergezellig en je mag hem als gast/artiest nog een beetje inrichten naar de sfeer die jij wil bekomen. Je voelt je meteen op je gemak. Tim is gastvrij, zorgzaam en geeft je tijd om je repertoire nog eens door te nemen en goed te soundchecken. Kortom, ben jij artiest woord, muziek, dans, ... en mis je een podium? Breng je performance tot bij T-Live Solutions en Tim helpt je schitteren en stuurt jou talenten de ether in. @Tim: bedankt! Jou engagement en toewijding werken inspirerend voor anderen. Dankzij mensen als jou blijft de evenementensector toch op en waakvlammetje branden, en doven we niet uit! Jou creativiteit, motivatie en 'never-ending' inzet pompt het vertrouwen van je gastartiesten op. T-live Solutions: Worth a try!
Top service! Na onze livestream met Aerglo kunnen we T-Live Solutions ten zeerste aanbevelen. Naast de topkwaliteit op vlak van licht en geluid legt Tim ook nog eens alles schitterend vast op beeld indien gewenst. Vlotte, toffe kerel ook die met zijn kennis een topervaring voorziet!
Professioneel geluid, super vlotte samenwerking en een heel sympathieke kerel. Aanrader! Ik kwam bij Tim voor één van zijn livestream sessies en was heel aangenaam verrast door het resultaat. Naast geluid en licht was ook de video edit heel goed geregeld!
Heb al meermaals met Tim kunnen samenwerken en zelden zó'n hard werkende mens tegengekomen. De kwaliteit van het materiaal zowel als zijn kennis om er het beste resultaat mee te bereiken zijn van de hoogste plank. Aanrader!
Wij kiezen steeds voor T-Live als partner voor onze optredens. Het kwalitatieve geluid, de uitgebreide kennis en flexibele pakketen zorgen ervoor dat wij overal het juiste systeem bijhebben. Dankzij T-Live is ons showgehalte sterk verbeterd!
supervriendelijk en professioneel, onze to-go guy als we weer 'ns in België mogen optreden. Aanrader.
Fantastische geluidsman. Alles piekfijn in orde, en top kwaliteit.
Goed materiaal, nog betere service!
Aanrader: kennis van zaken en topservice!
Fantastische service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid