facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J. Lauryssen bvba

Info

Gaat u bouwen of verbouwen? En u zoekt nog iemand voor het plaatsen van buitenschrijnwerk & dakwerken?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Geschiedenis

Lauryssen John bvba is de Profel Expert voor de Noorderkempen



"Wij maken uw woning winddicht!"
Adres: Groot Veerle 21a, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 03/313.57.77
Stad: Brecht
Route: Groot Veerle 21a
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Lauryssen ramen, Lauryssen sanitair, Lauryssen verwarming
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Päkka Päkka 2 km Bij Päkka ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites. Van eenvoudige websites tot ...
Pimp it Up Pimp it Up 7 km Superleuke winkel..mooie spullen aan betaalbare prijzen..Kom er graag..ook voor de li...
T-Live Solutions T-Live Solutions 9 km Tim is een perfectionist en altijd in de weer. Het is iemand die blijft zoeken naar o...
Sweetsnails by June Sweetsnails by June 10 km Nagelsalon gelegen te Sint-job in't Goor. Daar waar service en kwaliteit centraal sta...
Recensies
Wij hebben onze ramen en voordeur laten vernieuwen door Lauryssen. We zijn heel tevreden van het resultaat en waren aangenaam verrast door de installatie. Deze is heel vlot verlopen en volledig volgens afspraak. De installateurs waren vriendelijk en deden hun best om vuil en stof zoveel mogelijk te beperken. Aanrader!
Wij kunnen ten zeerste deze firma aanbevelen . Vanaf het eerste moment een zeer vlot en professioneel contact. Alle vragen en e-mails zeer snel beantwoord. Het uitbreken en plaatsen van de ramen en deuren verliep ook heel professioneel. De werkmannen waren vriendelijk, behulpzaam en correct. Zeer goede stielmannen. Alles werd ook altijd heel netjes achter gelaten. Heel erg bedankt voor het gedane werk.
Eind 2022 nieuwe ramen laten plaatsen door Lauryssen bv, wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Een dikke pluim voor Sven en zijn collega's voor het puike werk. Alles met veel zorg en vakmanschap geplaatst en afgewerkt.
Dakisolatie, nieuwe dakpannen, nieuwe veluxen en nieuwe dakgoten geplaatst en schouwen hersteld. Aangenaam en professioneel personeel, zowel de werkmannen als de administratie. Problemen die onderweg opduiken worden besproken en opgelost zonder met de offerte zwaaien of over bijkomende kosten te spreken. Correct in de planning en zelfs flexibel hiermee omgegaan ondanks de slechte planning van de straatwerken. Perfect werk voor een correcte prijs. Absoluut een aanrader.
Wij hebben via J. Lauryssen onze ramen en buitendeuren laten vernieuwen. Van bij het eerste contact tot de finale oplevering is alles prima en vlot verlopen. We zijn dan ook super tevreden over het eindresultaat! Superfijne samenwerking, en nogmaals een dikke pluim voor jullie werkmannen die prachtig werk hebben opgeleverd zeer professioneel en met ervaring. Wij kunnen iedereen J. Lauryssen aanbevelen!
In heel ons huis nieuwe ramen laten plaatsen. de werken zijn zeer goed verlopen De werkmannen waren correct, vriendelijk en eerlijk. alleen maar lof voor deze mensen! Zijn heel behulpzaam en als ze een fout zagen zeiden ze ons dat ook en werd er onmiddellijk actie ondernomen om dit op te lossen. Toen we nadien nog iets op merkte hebben wij de firma gecontacteerd, een half uur later stond hier iemand om te kijken en ook dat wordt opgelost. Ook de afwerking die door externe firma gedaan wordt volgen zij goed mee op. Wij kunnen deze firma aan iedereen aan bevelen.
Topervaring! We kunnen Lauryssen BV aan iedereen aanbevelen. Ze scheppen vertrouwen vanaf de start, bij het opmaken van een correcte offerte, daarna de uitvoering op de afgesproken datum met zeer bekwame plaatsers aan de afgesproken prijs ondanks stijgende grondstofprijzen, tot de perfecte service na verkoop. We werden steeds professioneel en snel verder geholpen. Nu genieten we volop van hun vakmanschap!
Wat een service, gewoon geweldig. Hele mooie ramen . Toffe vriendelijke hard werkende ploeg. Ik ben 100% tevreden.
Enkele jaren geleden werden onze inkomhal en voordeur gerenoveerd door Lauryssen bv. Alles verliep volgens het boekje: prijs, levertijd en plaatsing met perfecte afwerking. Ook de service achteraf is prima. Een probleem met onze voordeur nu werd na enkele dagen opgelost.
Zeer tevreden over de levering en plaatsing van onze nieuwe voordeur door J. Lauryssen : Zowel het verkoops- als het installatie- en nazorg traject verliepen vlekkeloos! Zeer degelijke kwaliteit van de materialen! Ik kom zeker terug als ik nog eens ergens ramen of deuren nodig heb :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid