facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi World

Sushi World
Adres: Grand'Rue 143 , Charleroi 6000, BE
Telefoonnummer: 071 46 02 47
Stad: Charleroi
Route: Grand'Rue 143
Postcode: 6000


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: sushi world stadionweg, sushi world schelle, sushi world aartselaar, sunny sushi stadionweg, sushi world brussel, sushi stadionweg amsterdam, sushi world den haag, sushi olympiaplein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makitime Makitime 2 km Toen we een tijdje geleden door Charleroi kwamen, hebben we dit merk getest en we wer...
Sushi House Sushi House 2 km Verse sushi , niet te koud geserveerd . Perfect , communicatie gaat wel moeizaam ..s...
Do Eat Do Eat 4 km <span class="f5axBf"
kokeshi kokeshi 6 km Vertaald door Google Restaurant met een tapijtconcept dat voor je passeert en je gere...
Recensies
Grote selectie Aziatische snacks, vooral Japans sushi enz.. Makkelijk parkeren. Redelijk snelle bediening. Leuke decoratie maar zeer luide beltoon van de telefoon een beetje onaangenaam. Verschillende fouten op onze bestelling toen we kwamen, maar niet ernstig. Van mijn kant nam ik spiesjes van tonijn en zalm, een beetje te gaar naar mijn smaak. De meeste gerechten worden geserveerd met rijst en wittekoolsalade. Vegetarische menuopties: Ik heb niets speciaals gezien voor vegetariërs die geen vis eten. Parkeren: Gemakkelijk parkeren omdat winkelcentrum. Rolstoeltoegankelijkheid: Makkelijke toegang.
Ik wilde telefonisch een bestelling plaatsen, vriendelijk werd mij verteld dat ze zo snel mogelijk naar me zouden luisteren. Ik wachtte 13 minuten op de luidspreker nog steeds erg leuk om zo lang te wachten. Ik zeg tegen mezelf dat ik misschien vergeten ben wat menselijk is. Ik hang op en bel terug, om geïrriteerd te horen "Ik zei toch dat je moest wachten". Jammer, we eten en bestellen daar vaak. We gaan naar een ander etablissement om met collega's te eten.
We gingen voor de eerste keer en waren aangenaam verrast. De Poké-bal van mijn metgezel was erg gul en mijn assortiment sushi en maki-sushi was super vers en lekker. Het grote voordeel is de enorme parking recht tegenover en vooral het feit dat je er veel rustiger zit dan in het stadscentrum van Charleroi. De service is snel en het personeel erg vrolijk en vriendelijk. We zullen zeker teruggaan. Parkeren: Zeer grote parkeerplaats recht tegenover Rolstoeltoegankelijkheid: Alles is gemakkelijk bereikbaar
In een resoluut modern decor biedt dit sushirestaurant een zeer ruim assortiment aan voorgerechten, sushi, sashimi en poké bowl. Het is goed en ik werd niet teleurgesteld door de presentatie en de hoeveelheid porties. Er zat nogal wat tonijn in mijn zak. De inrichting, de rustige vormgeving en de hoogte van het plafond geven een mooi effect maar het mist een beetje "warmte" en intimiteit.
In een modern minimalistisch decor, een dithyrambische keuze aan sushi in Californische stijl. De receptie is erg vriendelijk. Enkele vrij originele composities die het proeven waard zijn. De kwaliteit van de ingrediënten staat buiten kijf. Ik heb genoten van de drakenrol en de zalmtataki. Voor Japanse sushipuristen valt het echter wat tegen met een balans tussen volume rijst en dikte vis die niet erg geslaagd is. Te veel rijst of te weinig vis… maar de meeste amateurs zullen waarschijnlijk niet klagen. Dat is de reden waarom ik een ster van mijn beoordeling heb gehaald. Dat gezegd hebbende, de beste plek in de omgeving voor sushi, en we gaan steeds vaker terug De yakitori-spiesjes zijn ook uitstekend. Alles kan worden meegenomen of ter plekke worden geconsumeerd Let op betaling alleen contant. De bancontact is -nog- niet geïnstalleerd!
Ik eet meestal in of neem mee, en het is altijd redelijk goed. Zeer gemakkelijk te bereiken en parkeren. De nadelen van mijn ajd-ervaring zijn het feit dat een van de serveersters de baas misschien? Niet erg prettig is, hoewel ze zich verontschuldigde voor het wachten op mijn "Poke bazard". Ik kom gedag zeggen, ze antwoorden me niet eens, maar ze staren me recht in de ogen. Daarna wachtte ik 25 minuten om mijn bestelling te krijgen, een poke bowl. Ik kwam helaas tegelijkertijd aan met het klaarmaken van een bestelling voor een tafel van 12, ik kan het ook begrijpen, maar er was maar één kok en één serveerster in het restaurant! Heeft de baas de bezorging gedaan? Dus wachtte ik 25 minuten en toen ik thuiskwam, besefte ik dat alle ingrediënten waar ik om vroeg niet in de kom zaten, namelijk radijs en bieslook. Dit zijn zeker kleine ingrediënten, maar het voegt een pluspunt toe en ik vroeg om meer. Ze hebben mango aan me toegevoegd, ook al heb ik er niet om gevraagd. Kortom, dit is de 2e keer dat ik zo'n schaal heb ontvangen. Ik zal weten dat ik de volgende keer niet naar een vestiging zal komen.
Zeer mooie inrichting, heel mooi klein terras. De sushi en poke bowl zijn erg vers en erg goed, goede portie vooral voor de poke bowl. Ik vind het leuk dat je de ingrediënten voor de poké bowl kunt kiezen. De bediening is echter relatief traag, dus kom daar niet gehaast eten.
Levering niet aanbevolen! Bijna 2 uur voordat de bestelling arriveert... na 1 uur luiden we de bel voor nieuws: "de bestelling gaat nu weg". 1 uur extra wachten... de bezorger moet verdwaald zijn Resultaat --&gt; bijgerechten zouden warm moeten zijn. De sushi is 1x van de 2 erg klein met een soms bijna onbestaande garnituur...gelukkig viel de smaak mee....daarom heb ik niet 1 ster gezet. Teleurgesteld! Ps: de foto is geen alleenstaand geval... Ik had er meerdere zoals deze.
2u45 wachten op een maaltijd voor 2... Koud en geplet... Na een eerste gegeven vertraging, tussen 40 en 60 min, verstrijkt de tijd. 1 uur om precies te zijn. Een nieuwe deadline wordt aangekondigd via de Uber Eats-app. U moet nog maximaal 1 uur wachten. Ik bel het restaurant. Een dame verontschuldigt zich. Het duurt nog een uur maar dat is het maximum. De bestelling is klaar. 30 minuten later, nog steeds niets, passeer ik een nieuwe thread. De bezorger is er, hij neemt onze bestelling op en gezien de vertraging worden we met voorrang bezorgd. We wonen op minder dan 15 minuten van het restaurant, maar het duurt 45 minuten om bezorgd te worden. Gevolg: het eten is koud, de bezorger heeft bijna een ongeluk gehad voor ons huis en moest haastig remmen, waardoor de drank barstte bij het openen en het eten er geplet uitzag... Naast nervositeit en wachten op de maaltijd en honger, zijn we niet eens bijzonder blij om koud en beschadigd voedsel te eten. Ook is de zalm zo gaar dat het moeilijk is om te eten. We hadden er beter aan gedaan ons van stemming te onthouden. Ik raad het absoluut niet aan...
Eerste ervaring met sushi en bao's meer dan acceptabel, ook al zijn de bao's erg klein voor de prijs. . . Ik heb de Poké-ervaring geprobeerd, om te beginnen zijn de avocado en de mango extra... Dat zijn de 2 hoofdingrediënten, niet leuk om daar extra voor te rekenen... Ik nam 2 Poké, de ingrediënten werden gemengd tussen de 2... En ze waren niet erg vullend. Ik zal de volgende keer op mijn sushi-tevredenheid blijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid