facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makitime

Makitime
Adres: Rue du Pont de Sambre 6 , Charleroi 6000, BE
Telefoonnummer: 071 47 04 72
Stad: Charleroi
Route: Rue du Pont de Sambre 6
Postcode: 6000


Openingstijden

Maandag: 11:30-21:00
Dinsdag: 11:30-21:00
Woensdag: 11:30-21:00
Donderdag: 11:30-21:00
Vrijdag: 11:30-21:00
Zaterdag: 11:30-21:00


op zoek naar gerelateerd: Tenshi stockel menu, Tenshi Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi House Sushi House 205 meter Verse sushi , niet te koud geserveerd . Perfect , communicatie gaat wel moeizaam ..s...
Sushi World Sushi World 2 km Grote selectie Aziatische snacks, vooral Japans sushi enz.. Makkelijk parkeren. Redel...
Do Eat Do Eat 3 km <span class="f5axBf"
kokeshi kokeshi 7 km Vertaald door Google Restaurant met een tapijtconcept dat voor je passeert en je gere...
Recensies
Toen we een tijdje geleden door Charleroi kwamen, hebben we dit merk getest en we werden niet teleurgesteld. De keuzes zijn niet te veel en het was gewoon goed. Snelle en efficiënte service toen we kwamen niet te druk ?? Zeer betaalbare prijs-kwaliteitverhouding!
Vriendelijk personeel, redelijke wachttijd. Wat betreft de gerechten, over het algemeen zijn de gerechten goed en zeer consistent, maar de sushi blijft te wensen over en niet buitengewoon. Kip-karaage was goed.
Zeer teleurgesteld, de rijst is heerlijk, de garnalen ook en erger nog, de maki's zijn dat ook, als er een misdaad in succulent was, zou je er zeker schuldig aan zijn en ervoor veroordeeld worden! Het ergste van alles is nog steeds de redelijke prijs.Eten: 5/5
Het was echt een geweldige ervaring! De maki waren super goed, we hoefden niet lang te wachten, de omgeving is kalm en rustgevend, we waren allemaal erg tevreden. Als je op zoek bent naar exotische cultuur kan ik dit restaurant alleen maar aanraden!
Frisse en redelijke prijs evenals een goede locatie. Naar mijn smaak was er te veel mayonaise en de schaal mist personalisatie in termen van diversiteit aan ingrediënten, dat gezegd hebbende, voor deze prijs is het erg goed?
Snelle service en zeer vriendelijk personeel. De producten zijn vers en van hoge kwaliteit. De hoeveelheid is zeer correct, evenals de weergegeven prijzen. Ik raad het ten zeerste aan!
De manier waarop het wordt bereid is nooit twee keer hetzelfde, wat soms teleurstellend is... De Bancontact is 1x op 2 beschikbaar wat vervelend is als je geen contant geld hebt en naar de dichtstbijzijnde bank moet. De volgende keren dat de Bancontact niet beschikbaar is, ga ik naar de wedstrijd omdat het helemaal niet professioneel is
BETER VOOR: Het is altijd mijn favoriete Maki geweest toen ik naar Charleroi kwam, maar sinds een tijdje niet meer. Absoluut een verandering van richting. Voordat de sauzen gratis waren, hadden we in de menu's 4 stuks voorgerechten en voor de Karage werd een speciale saus gegeven. Nu wordt alles extra betaald. De Maki worden steeds kleiner en niet meegeleverd. Zeker de smaak blijft goed, maar de kwantiteit en kwaliteit komen niet meer overeen met de prijs. Kwestie van economie? En het personeel is ook niet aardig. Jammer.
Ik eet bij Maki Time sinds de opening, het is nu al een tijdje geleden en ik geniet er nog steeds zo van. De menu's zijn geëvolueerd en het is nog steeds net zo goed! De manager is super aardig en haar personeel is net zo geweldig? Maki Time is een van mijn referenties om uit eten te gaan, zowel alleen als onder begeleiding. Ik beveel aan!
Hallo, Ik ben op maandag 19/06 gaan eten bij makitime rond 14.00 uur meer dan 15.00 uur besteld, ik bestelde een kom die ik kreeg met 2 lange haren. Toen ik de koks erop wees die overigens geen netten of baardbedekking hadden, veranderden ze het voor mij toen ze het aanwezige haar opmerkten, maar maakten geen commercieel gebaar ter compensatie. Was er een leidinggevende aanwezig ter plaatse? Want dat was niet mijn indruk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid