facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supermarkt De Weerdt

Supermarkt De Weerdt

Info

De versspecialist!



"Uw versspecialist!"
Adres: Kortrijkstraat 56, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 051 40 11 76
Stad: Tielt
Route: Kortrijkstraat 56
Postcode: 8700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Deweerdt Tielt broodjes, Deweerdt Tielt openingsuren, Delhaize Tielt, Colruyt Tielt, Deweerdt duiven, De Weerdt Tielt Drankencentrale, Drankencentrale Tielt, Fitness Deweerdt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Market Tielt Market Tielt 1 km Goeie, mooie propere winkel echter is het aanbod sinds enkele laanden geleden kleiner...
Recensies
Bij het betreden van de zaak moet je - terecht trouwens! - je rugzak of zo achterlaten. Echter, geen bewaarmogelijkheden achter slot of zo. Ik ga er meestal heen tijdens mijn middagpauze. Ligt er vol rugzakken op de grond van schoolgaande jeugd. Pas op, dit is GEEN verwijt naar die mensen hé! Ze volgen gewoon de regels! Maar ik kan er zo nooit rustig winkelen, ben steeds met mijn gedachten bij deze op de grond liggende rugzak, klaar voor het grijpen door iedereen... of zijn er toch ergens "kluisjes"? Nog niet gezien...? Bedankt voor de eventuele tips in deze!
Toffe buurtsupermarkt. Gezellig, lekker,goed en Toffe mensen ... super aanrader... wij komen terug voor een koffie te slurpen met taartjes en broodjes ... T.
Hespenrolletjes met witloof in kaassaus gegeten. Scherpe prijs maar met minderwaardige hesp vet, harde stukken, taai, smaakloos. Liever wat meer betalen met kwaliteitshesp, waarvoor dan ook publiciteit kan worden gemaakt.
Ik blijf bij de 5. Negatief: mijn frisdrank, bier, mousses etc ontbreken soms. 18u30 is soms nipt voor mij. Positief: Het personeel en bediening, de kwaliteit, de keuzes. Een supermarkt waar ik die markt graag zou willen wijzigen naar winkel.
Op wandelafstand van ons huis. Met een trolley kan je veel waren meebrengen. De vlees afdeling is super lekker. Ook het kaasaanbod mag er zijn. Soms worden rekken niet tijdig aangevuld, waardoor je uiteindelijk nog een andere winkel moet aandoen. Het personeel is vriendelijk en zelfs allert als ze merken dat een product te duur wordt aangerekend. Goeie winkel!
Super vriendelijk personeel en kei goeie beenhouwerij
Er zijn altijd wel beschimmelde groenten in de rekken . Zo eentje kan wel maar een berg nee.
Vriendelijk personeel propere winkel veel keuze en veel.verse producten Mooie en goed verzorgde beenhouwerij met lekker vlees
Prijs kwaliteit en top slagerij ! Altijd super vers vlees ! Ook enorm veel keuze aan kazen ! Er is ook een ruimte om er iets te drinken en te eten , ik beveel deze supermarkt zeker aan!
Hmmm Deweerdt.. mooie inrichting. Maar medium personeel. En dat voor het 2de jaar van mijn verblijf in de buurt. Als er andere opties zijn, dat dan liever.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Supermarkt De Weerdt met het openbaar vervoer


Tielt Steenstraat 160 meter
77
Tielt Markt 240 meter
15
21
28
Tielt Markt 240 meter
77
Tielt Dekenij 250 meter
77
Tielt Bruggestraat 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid