facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Market Tielt

Market Tielt

Info

Market Tielt - moderne supermarkt in de Fonteinestraat 41, 8700 Tielt



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Fonteinestraat 41, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 051423611
Stad: Tielt
Route: Fonteinestraat 41
Postcode: 8700


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour Tielt folder, Delhaize Tielt, Openingsuren Delhaize Tielt, Colruyt Tielt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Supermarkt De Weerdt Supermarkt De Weerdt 1 km Bij het betreden van de zaak moet je - terecht trouwens! - je rugzak of zo achterlate...
Recensies
Goeie, mooie propere winkel echter is het aanbod sinds enkele laanden geleden kleiner geworden sinds één 'frigo-rij weggehaald is. Heel vriendelijk en correct personeel die je steeds mag aanspreken bij vragen. Bij veel volk aan de kassa's gaat vlot een bijkomende kassa open. Ruime parking.
Mooie overzichtelijke winkel, ruim aanbod, vriendelijk personeel
Groot verzorgd aanbod. Héél vriendelijk personeel die tijd heeft voor je.
Helaas al meerdere keren voor gehad dat je een bestelling plaatst voor een braadkip. Kom je aan in de winkel, nergens je gebraden kip te vinden want ze zijn het vergeten maken of vergeten wegleggen. Maar wij zijn er vet mee! Spijtig dat dit al meerdere keren gebeurt is.
Vriendelijke bediening personeel en terug groot gedeelte rekken aangevuld.
Is netjes, geen voortdurende aanvulling van de rekken, alle waren zijn mooi en zichtbaar uitgestald, bediening is vriendelijk!
gratis parkeren voor de deur. aardig en behulpzaam personeel. andere producten dan bij ons. en duur, een stuk duurder dan bij ons.
Mijn vrouw mag niet samen met mij shoppen , maar andere koppels zijn geen probleem. Ook stelt hun controle op houdbaarheidsdatum ferm teleur. Om maar niet te spreken over de lange wachttijden aan de kassa door de hele gesprekken die gevoerd worden door de kassiersters.
Groot aanbod en vriendelijke bediening
Ewel ik ga het kort houden, gisteren 2 chateau briands gehaald in gb tielt. Normaal ga ik naar pittem waar ik héeel tevreden ben maar die was nu reeds gesloten. Dus vlug naar tielt.Nog bijna nooit at ik zo een taai vlees, Ikben geen beenhouwer maar dit vlees was enkel paté waardig. Om zoiets in de rekken te leggen zou ik beschaamd zijn om beenhouwer te zijn van zo een keten. Oud stierenvlees is heel goedkoop maar hoort niet thuis in de rekken van gb tielt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid