facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunset Bowling

Sunset Bowling

Geschiedenis

Een gezellige bowling waar iedereen van jong tot oud een leuke avond kan beleven. Kom je voor onze steengrill of gewoon een spelletje bowlen? Bij Bowling Sunset kan het allemaal!

Adres: Brugsesteenweg 170, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 056/35.38.35
Stad: Kortrijk
Route: Brugsesteenweg 170
Postcode: 8500



op zoek naar gerelateerd: Bowling Kortrijk openingsuren, Bowling Kortrijk prijs, Bowling Kortrijk station, Bowlen, Bowling Pottelberg menu, Bowling regio waregem, De Max Kortrijk, Bowling De Max
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Max! Kortrijk De Max! Kortrijk 2 km Zeer leuke bowling center, met een pool café, en wat leuke arcade spelletjes. Alleen ...
Pottelberg bowling Pottelberg bowling 3 km Lekker eten, service iets minder. Waarschijnlijk door te kort aan ervaren personeel.
Bowling Pottelberg Bowling Pottelberg 3 km We werden hartelijk ontvangen en genoten van de lekkere steengrill. We speelden twee ...
Recensies
Weinig parkeerplaats. Voor de rest zoals elke andere bowling zeker.
Leuk adresje om te gaan bowlen misschien nood aan een renovatie... Banen blokkeren geregeld tijdens spelletje en de toiletten zouden ook iets netter kunne... Doch hangt er hier een leuk en aangenaam studentensfeertje... Eten was goed zonder meer, stenen worden geregeld vervangen zodat vlees allemaal goed en correct gebakken kan worden, groetjes en frietjes geregeld bijgeserveerd... Bediening was ook heel vriendelijk.
om te biljarten geen aanrader. ze weten nog geen verschil tussen een pool en een snooker achter de bar en ik moet evenveel betalen per uur als op een andere plaats om te poolen. in de sunset zijn de biljart letterlijk kapot. ik heb er maar een uur gespeeld omdat het te duur was voor wat het maar waard was. de bowling is wel goed denk ik daarom geef ik 2 sterren omdat ik niet weet hoe de bowling is maar om te biljarten raad ik het niemand aan.. de pool zit vol gaten en loop af en de banden zijn kapot ik speel heel veel pool en andere biljartsporten daarom ben ik zo kritisch maar in de snookertafel was het laken er letterlijk gescheurd en dan nog 9 euro per uur durven vragen.. op biljartgebied geen aanrader.
Jammer dat de ruimte waar we bowlingschoenen aandoen niet verlicht is.
Jammer dat alles zo verouderd is. Schoenen zijn in slechte staat, de machines lopen soms vast, weinig bowlingballen, of bij ons was de er een stukje van de band waar de ballen op liggen kapot waardoor we de ballen zelf altijd moesten doorrollen.
Mooie bowling , goede bediening en heel goede steengrill. Na corona permanent gesloten,jammer.
Bowling zoals je een bowling kan verwachten: 10 verzorgde banen, naast elkaar. Enkele arcade toestellen en snookertafels, mogelijkheid tot maaltijden en verjaardagsfeestjes. Verzorgd maar lichtjes gedateerd interieur. Makkelijk bereikbaar, langs N50 Brugsesteenweg, aan de rand van Kortrijk en vlakbij R8 en Ringshoppingcenter op wandelafstand. Licht nadeel is soms het gebrek aan parkeermogelijkheden vlakbij N50.
Mogelijkheid bowling te combineren met heerlijke steengrill rijkelijk aangevuld met rode en witte wijn en meer dan voldoende frietjes en groenten .Echt een aanrader.
Vlotte bediening. Doch wat veroudere omgeving. Lekkere steengrill. Continue groentjes en frietjes op tafel. Super ...
Naast een partijtje bowling kan men er ook genieten van lekker eten op de steengrill. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid