facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Max! Kortrijk

De Max! Kortrijk

Geschiedenis

Zin in een avondje fun met vrienden?

Zin in ribbetjes à volonté & bowling?

Misschien zoek je een originele locatie voor een bedrijfsmeeting?

Of je wilt met een onvergetelijk verjaardagsfeestje zoon- of dochterlief verrassen?








Het vrijetijds- en bowlingscentrum De Max! is de place-to-be waar jong en oud terecht kan voor spel en plezier.
Gelegen in het bruisende centrum van Kortrijk –vlakbij het station– biedt De Max!

Een waaier aan recreatiemogelijkheden.
Naast de 14 bowlingbanen kan je ook genieten van een partijtje pool of een sportevenement meepikken op grote flatscreens.
Een ruim aanbod koude en warme dranken, eventueel aangevuld met verschillende lekkere snacks, nuttig je in de sfeervolle bar, lounge of op het zonnig terras.

Groepen kunnen terecht in de polyvalente zaal (gelijkvloers) die is uitgerust met de modernste apparatuur.

Ziet u het groter en organiseer je je feest liever zelf? Geen probleem!
De eerste verdieping kan volledig afgehuurd worden met een afzonderlijke ingang, eigen bar en ruimte voor bv. een walking dinner.

Vraag gerust vrijblijvend na, wij staan open voor alle formules, een volledig uitgeruste keuken staat hiervoor ter beschikking.
Bovendien hebben je gasten de mogelijkheid tot een spelletje bowl, pool en andere ontspanningsmogelijkheden.

De Max! is toegankelijk voor anders validen.
Voldoende parkeermogelijkheden vind je in de buurt.



"Heeft u zin in een leuke namiddag of avond uit? Dan is Bowling De Max! Kortrijk the place to be. Met 14 bowlingbanen, 7 pooltafels, pub games en grote TV schermen hebben wij alles in huis!Wij bieden u ook een ribbetjes à volonté formule aan voor uw verjaardag, teambuilding, vrijgezellenavond of business event.Kijk voor al onze formules op onze website! Heeft u nog vragen of wenst u een reservering te plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!"
Adres: stationsplein 6a, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 056253030
Stad: Kortrijk
Route: stationsplein 6a
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 00:30
Dinsdag: 08:00 - 00:30
Woensdag: 08:00 - 00:30
Donderdag: 08:00 - 00:30
Vrijdag: 08:00 - 02:30
Zaterdag: 11:00 - 03:30
Zondag: 11:00 - 00:30


op zoek naar gerelateerd: De Max Kortrijk prijzen, De max kortrijk reserveren, Bowling Kortrijk, Bowling Kuurne, Bowling Kortrijk openingsuren, Bowling Waregem, Bowling Kortrijk prijs, Pool Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shooters Shooters 274 meter gezellige plaats om te poolen, veel pooltafels en gezellige sfeer
Pottelberg bowling Pottelberg bowling 2 km Lekker eten, service iets minder. Waarschijnlijk door te kort aan ervaren personeel.
Sunset Bowling Sunset Bowling 2 km Weinig parkeerplaats. Voor de rest zoals elke andere bowling zeker.
Bowling Pottelberg Bowling Pottelberg 2 km We werden hartelijk ontvangen en genoten van de lekkere steengrill. We speelden twee ...
De Mambo De Mambo 3 km Heel toffe plaats om 1tje op het gemak te gaan poolen, snookeren of 3 band te spelen....
Recensies
Zeer leuke bowling center, met een pool café, en wat leuke arcade spelletjes. Alleen heb ik het gevoel dat het personeel wat chagrijnig overkomt. Dit is wel een verbeter puntje. Ook is het eten en drinken nogal prijzig.
Gelegen aan het station van Kortrijk, er is dus voldoende parking te vinden in de buurt zowel boven- als ondergronds parkeren, maar is niet goedkoop. De bowling zelf is leuk en netjes. Er zijn ook combinaties mogelijk met spelletjes bowling en daarna of ervoor ribbetjes à volonté of een halve kip, met frietjes en rauwkost. Best lekkere ribbetjes. Vriendelijke medewerkers. Naast bowling 14 banen dacht ik, verdeeld over 2 verdiepingen zijn er ook meerdere biljarttafels beschikbaar. Prijzen vallen goed mee.
Teleurstellende ervaring Recensie: Wat een teleurstelling! Ik bezocht de Max in de hoop op een leuke tijd, maar het was een complete mislukking. De faciliteiten waren verouderd en versleten, het personeel was onbeleefd en de prijzen waren veel te hoog. Ik raad deze plek ten zeerste af. Ga ergens anders naartoe voor een betere bowlingervaring!
De bediening was niet zo goed. Moesten lang wachten voor dat we konden bestellen. We hadden ribbetjes a volonté maar moesten heel lang wachten voor we iemand konden aanspreken voor extra ribbetjes. De bedieners waren ook niet al te vriendelijk. Dit is de eerste keer dat ik het zo vond tegen vallen. De bowling ballen hebben zeer kleine gaten dus voor mensen met wat dikkere vingers is dit niet evident.
Leuke plaats om een namiddag te vertoeven. De bowlingbanen zijn niet super plat en mogen wel eens onderhouden worden. Vooral de stoeltjes zijn aan vervanging toe. Het eten en drinken is ook nogal duur.
Absoluut geen anrader. De bediening van de bowling was absoluut niet vriendelijk. Een verouderde bowlingbaan. Het mag er ook eens grondig gepoetst worden. Wij gaan niet meer terug.
3 maal problemen met onze bowling. Errors, systemen die niet werken, de reset van de kegels die meer dan een halfuur vastzat. Het personeel was wel vriendelijk daarvan nog 2 sterren, maar de kwaliteit van de bowling ervaring zelf was erbarmelijk.
Het is een bowling met een bar en ook een poolcafé en nog meer spelletjes. Je kan er ook eten.
Bowling met school. Speciale schoenen zou een must moeten zijn, blijkbaar is dat daar niet van toepassing en kan je vallen met je sneakers.
Super, top, leuk!! Alleen jammer dat je verplicht bent om je partijtje bowlen, ofwel met de hekjes omhoog, ofwel met de hekjes omlaag te spelen als je een kindje mee hebt die de hekjes nog nodig heeft terwijl alle andere die niet meer gebruiken... Maar swat. Verder alles in orde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid