facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sud Motor

Sud Motor

Info

Sud Motor / Concession Automobile Hyundai-Suzuki- Isuzu à
Namur ( Chaussée de Louvain, 598 5020 Namur (Champion))
Huy (Quai d'Arona, 18 4500 Huy (Tihange))
Marche en Famenne (Rue des 2 Provinces, 2 6900 Marche(Wex))

Label

Sud Motor / Concession Automobile Hyundai-Suzuki- Isuzu

Adres: Chaussée de Louvain, 598-600, 5000 Namen (stad)
Telefoonnummer: 081 21 30 42
eb.rotomdus@ruman
Stad: Namur
Route: Chaussée de Louvain, 598-600
Postcode: 5000


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 18:30

Recensies
Vriendelijke bediening.
In deze groep kun je beter geen technische problemen hebben met het voertuig. De focus ligt op verkopen. Zeer goede verkoper maar beperkte kennis van het product. Gelukkig nam een ​​andere dealer de tijd zich te interesseren voor het ondervonden probleem en nam de tijd om er op te reageren... probleem opgelost dus.
Catastrofale service, nog nooit gezien! In verschillende passages verandert mijn opmerking niet... in de hoop deze garage snel te verlaten en ik ben niet de enige... Toch laat ik veel het voordeel van de twijfel en reageer zelden negatief!
Bekwame garage, die het verbruik niet opdrijft en niet probeert om ons onderdelen te laten vervangen als dat niet nodig is. De deadlines worden gerespecteerd, het personeel van de receptie is bekwaam en vriendelijk
Mijn auto hier gebracht voor een onderhoudsbeurt, super snel en zeer efficiënt. Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en een goede wachtruimte. Zal mijn auto hier brengen voor alle toekomstige diensten in de toekomst!
Zeer aangenaam onthaal van de verkoper ondanks dat ik duidelijk had aangekondigd dat ik alleen kwam voor informatie zonder enige wens om op korte termijn te kopen. Resultaat, ik speel of ik moet een nieuwe auto kopen, ik ga naar hen toe.
Schitterende garage, geweldige ontvangst, attent personeel!
Mijn compagnon is zeer tevreden over sudmotor, ze zijn eerlijk, en afspraken worden altijd goed nagekomen, en ze zijn erg vriendelijk
Erg blij met mijn bezoek deze 19/01. Op voorhand ontvangen door Dhr. Delens S. voor een MG EHS-test. Hij beantwoordde mijn vragen en zorgen over dit model in volledige transparantie, ten goede en ten kwade. Een zeer overtuigend en overtuigend essay, trouw aan de recensies op sociale netwerken. Nog steeds aan het denken, jammer dat MG geen huiskamercondities heeft.
Altijd zeer attent en prettig, klant- en oplossingsgericht. Tijdens een sollicitatiegesprek doe ik een ster af voor de wachtruimte van de klant. Heel klein, ongemakkelijk. Onmogelijk om je daar te vestigen om met een computer te werken of zelfs om een ​​beetje koffie te drinken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sud Motor.

Namur autoverdeler

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Louvain, 598-600 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sud Motor adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sud Motor. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sud Motor delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FP Cars FP Cars 3 km Uitstekende ervaring met FP CARS en meneer Pierson. We vonden de auto een prachtige ...
Citropol Citropol 6 km Super vriendelijk en hulpvaardige mensen . Op de terugweg van een weekje Ardennen kr...
Groupe Peugeot Schyns Groupe Peugeot Schyns 7 km Onthaal koud en onvriendelijk.service apres vente niet van orde. Gewoon geen service,...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid