facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sublim Interieur

Sublim Interieur

Info

Trots op ons verleden, gericht op onze toekomst!

Geschiedenis

Wie zijn wij
Trots op ons verleden, gericht op onze toekomst!
Al meer dan veertig jaar zorgt Sublim Interieur dat haar trouw cliënteel optimaal begeleid wordt, op maat van de klant.

We bieden een continuïteit in onze collectie's aan tegenover onze klanten.
We volgen de trends op de voet, maar zijn ook kritisch en zoeken zonder dogma's naar oplossingen.

Wij zijn een compact team dat goed op elkaar afgestemd is. De klant heeft een persoonlijk contact met ieder van ons.

Ontdek ons bijzonder concept: "met stijl durven combineren" & vind jouw "thuis"...een "sublim" wonen.



"Onze interieurwinkel bevindt zich in de Kerkstraat in Lokeren. Daar wacht maar liefst 1800 m2 interieur inspiratie op jou. Wij besteden bijzondere aandacht in het uitkiezen van nieuwe collecties en zorgen voor een overzichtelijke en sfeervolle presentatie van deze collecties in de grootste interieurwinkel van Lokeren. Ontdek een mix aan verrassende ontwerpen, kwalitatieve merken, Belgisch talent en nieuwe designs.Je interieur aanpassen aan je levensstijl en situatie? Wij stellen een uniek ontwerp. Je kan kiezen voor een totaalaanpak, waarbij we garant staan voor de uitwerking, vlotte plaatsing en feilloze afwerking of je kiest voor een restyling van het meubilair, raamdecoratie, verlichting... Alles voor de inrichting van je interieur!"
Adres: Kerkstraat 27, 9160 Lokeren, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 093483686
Stad: Lokeren
Route: Kerkstraat 27
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lokeren Kerkstraat, Oorbellen Lokeren, Facebook Sublim, Studio Stuff Lokeren, Lokeren speelgoedwinkel, Van De Velde Lokeren, Sublim parfumerie, SUBLIM by Katty
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stermeubelen Lokeren Stermeubelen Lokeren 479 meter Supper en goed koop echt een aanrader al je meubels wilt kopen
Ster Meubelen Ster Meubelen 555 meter Supper en goed koop echt een aanrader al je meubels wilt kopen
Viaport meubel Viaport meubel 557 meter Een meubelwinkel met tal van mogelijkheden. De medewerkers volgen alles van dichtbij ...
Alltex Meubelen Lokeren Alltex Meubelen Lokeren 1 km super vriendelijk en behulpzaam eigenaren
Noppe Slaapcultuur Noppe Slaapcultuur 2 km Geweldige winkel. De eigenaars zijn enorm gefocust op service en het welbevinden van ...
Driesco Driesco 2 km Zeer mooie houten meubels aan een correcte prijs. Sympathieke en eerlijke dienstverle...
Recensies
Wat een fantastische zaak! Super leuke merken voor mama & papa interieurliefhebber en voor de kids. Maar bovenal een werkelijk “sublieme”winkelervaring: super vriendelijk personeel. Dank je om mijn zoontje blij te maken met zijn nieuwe rode step en de extra moeite om deze nog op zijn verjaardag bezorgd te krijgen!! Ik ben sublim-fan.
Ik kende deze webshop/zaak niet. Zocht online een boekentas en pannenzak voor mijn zoontje dat start in het eerste leerjaar. Door online naar boekentassen te zoeken, kwam ik bij Sublim terecht. Met een mooie korting heb ik hier een boekentas kunnen scoren. Deze werd zomaar super mooi ingepakt, net een cadeautje! Met een lief bedank kaartje. Ik kijk er naar uit om hier nog meer online te shoppen!
Enorm klantvriendelijk ontvangen geweest. Service is schitterend.
Sublim Shop. 1 van mijn favoriete adressen in Lokeren. Waarom: altijd zeer vriendelijk, zeer behulpzaam en je kan er echt zeer veel leuke dingen terugvinden. Als ik een brooddoos, drinkbus ofzo nodig heb voor mijn kindjes is er maar 1 adres waar ik naartoe ga en dat is de sublim shop. Onlangs hadden we door het vele gerbuik een schade aan de loopfiets van mijn zoon. Zonder enig probleem ben ik aan onderdelen geraakt. En nu heb ik een zeer contente zoon van 3jaar die weer vrolijk kan verder crossen met zijn loopfiets. Als het kan probeer ik ook een cadeaubon te gaan halen in de sublim shop zo kunnen vrienden en familie ook kennis maken met deze geweldige coole shop. Bedankt Tomas en het team van Sublim om altijd uitstekende service te geven.
Zonder twijfel één van de mooiste zaken uit Lokeren. De gedreven zaakvoerders Tomas en Sybille en hun ervaren team helpen je met hun deskundig advies bij het samenstellen van je interieur. Heel uitgebreid gamma aan top-merken; oog voor detail; respect voor de klant; prima dienstverlening ... allemaal redenen om dringend eens langs te gaan bij Sublim !
Zeer gezellige winkel. Originele spelletjes en mooie dingetjes voor kinderen. Kleine interieur spulletjes. Wie iets leuks en origineel wil schenken, moet daar zeker heen gaan.
Vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig.
Erg vriendelijke bediening, het aanbod is erg origineel, creatief, duurzaam en smaakvol. Als ik ooit kan wonen in een winkel, dan graag daar :
Subliem in alle facetten. Prachtig kwalitatief meubilair, geschenken en decoratiemateriaal. Ongeziene vriendelijkheid en service door o.a. Sibylle, Mario, Anne-Sophie en het hele team.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige interieur items. Ga terug, had te weinig tijd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sublim Interieur met het openbaar vervoer


Lokeren Markt 330 meter
21
35
37
49
53
54
68
78
81
82
Lokeren Markt 330 meter
270
Lokeren Molenstraat 330 meter
270
Lokeren Oudstrijderslaan 360 meter
270
Lokeren Markt 380 meter
21
81
82

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid