facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noppe Slaapcultuur

Info

Noppe Slaapcultuur. Vooruitstrevend familiebedrijf sinds 1971 met een grote passie voor beter en mooier slapen.

Geschiedenis

Noppe Slaapcultuur, hemels slaapcomfort! Sinds 1971 staat de familie Noppe garant voor het betere slapen. Wij helpen u het kaf van het koren te onderscheiden en kiezen voor merken met een uitstekende prijs-kwaliteit. Boxsprings, lattenbodems, matrassen en hoofdkussens op ons slaapverdiep.
Trendy nachtkleding, beachwear, lingerie, homewear en bedlinnen van meer dan 50 merken op het eerste verdiep, ons "pretverdiep".



"Noppe Slaapcultuur in Lokeren. Vooruitstrevend familiebedrijf sinds 1971 met een grote passie voor beter en mooier slapen. Top boxsprings, matrassen, design bedden en slaapcomfort op het slaapverdiep. Trendy nachtmode, beachwear / badmode, lingerie en bedlinnen op het pretverdiep.Een matras of bed kopen is niet gemakkelijk en doe je niet zomaar. Kom eens langs en wij geven je advies in vertrouwen en met passie voor ons vak.Goed slapen is je recht. Wij denken mee en willen dat jij je thuis voelt en ontspannen onze bedden kunt testen. Een goed bed of passende matras kopen is jezelf graag zien en vooral zorg dragen voor jezelf.Daarnaast vinden we het ook fijn om je een mooi aanbod aan bedlinnen, slaapkledij en fijne lingerie te bezorgen"
Adres: Gentse Steenweg 9, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 003293481972
Stad: Lokeren
Route: Gentse Steenweg 9
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Pret-a-dormir, Woody Lokeren, Matrassen Lokeren, Noppe Zwembaden, Slaapcomfort Lokeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pret-a-dormir by Noppe Slaapcultuur Pret-a-dormir by Noppe Slaapcultuur 0 meter Correcte opvolging qua leveringstermijn en levering. Juiste informatie bij het kiezen...
Alltex Meubelen Lokeren Alltex Meubelen Lokeren 551 meter super vriendelijk en behulpzaam eigenaren
Stermeubelen Lokeren Stermeubelen Lokeren 1 km Supper en goed koop echt een aanrader al je meubels wilt kopen
Viaport meubel Viaport meubel 2 km Een meubelwinkel met tal van mogelijkheden. De medewerkers volgen alles van dichtbij ...
Ster Meubelen Ster Meubelen 2 km Supper en goed koop echt een aanrader al je meubels wilt kopen
Fraai Fraai 2 km Zeer goed en vriendelijk
Huis Feys Huis Feys 2 km Heel vriendelijke verkoopsters. Niet opdringerig maar hulpvaardig. Je voelt je op je ...
Sublim Interieur Sublim Interieur 2 km Wat een fantastische zaak! Super leuke merken voor mama & papa interieurliefhebb...
Sundayrose Sundayrose 2 km Zeer vernieuwende ervaring. Stoffen voelen zalig aan. En enorm genoten van stijladvie...
De Kerkstraat Lokeren De Kerkstraat Lokeren 2 km Lekker gezellig shoppen in De Kerkstraat Lokeren
Driesco Driesco 4 km Zeer mooie houten meubels aan een correcte prijs. Sympathieke en eerlijke dienstverle...
Recensies
Geweldige winkel. De eigenaars zijn enorm gefocust op service en het welbevinden van de klant. Bovendien is het de enige winkel ver in de buurt waar je de absolute Bentley der bedden zal vinden: Carpe Diem. Ik had chronische rugklachten en werd elke nacht wakker met slapende armen, ook al lag ik op mijn rug. 's Ochtends moest ik gewoon opstaan omdat mijn rug mijn matras niet meer aankon en moést bewegen. Daar is nu allemaal niks meer van te merken... De eerste houding waar ik me in leg, is meteen goed, omdat elke positie in een Carpe Diem bed heerlijk voelt! Veel dank aan Nathalie voor de hartelijke begeleiding!
Correcte opvolging qua leveringstermijn en levering. Juiste informatie bij het kiezen van een goed bed en matras.
Mijn vriendin en ik werden ontvangen als een koningspaar. Ondanks onze jonge leeftijd vanaf minuut 1 serieus genomen en super begeleid in onze zoektocht naar ons ideaal ligcomfort. Uiterst vriendelijk personeel dat duidelijk de passie van de eigenaars met zich meedraagt, met antwoorden op al onze vragen, hier zien ze ons zeker terug! Bedankt Noppe!
Wij hebben onlangs een boxspring gekocht bij Noppe Slaapcultuur. Het is opvallend hoeveel tijd deze mensen in hun advies te steken zodat je zeker bent dat je in het bed slaapt dat je eigenlijk nodig hebt en wil. Ze houden rekening met je lichamelijke klachten en luisteren naar je wensen. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar met de ontvangen adviezen en aankoop.Absolute top!
Zeer professionele uitleg, heel vriendelijk
Professioneel advies, klantgericht, altijd vriendelijk onthaal, verzorgde winkel en ruim aanbod
Excellente zaak. Heel vriendelijke ontvangst, top kwaliteit, professionele begeleiding zonder pushen tot aankoop en puike service!
Noppe is ons vast adres voor kwalitatief slaapcomfort ! Je wordt steeds ontvangen met een glimlach en deskundig geadviseerd door één van de medewerkers.
Super vriendelijk bediening. Top zaak
Heerlijke winkel, supervriendelijke mensen en perfecte service. Ik ben fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid