facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Wiel

Studio Wiel

Info

Studio Wiel is een klassieke fotobooth, ingebouwd in een volledig ingerichte caravan. Het opzet is simpel: een leuk aandenken aan een fijn evenement meegeven.



"Studio Wiel is een klassieke fotobooth, ingebouwd in een volledig ingerichte caravan. Het opzet is simpel: een leuk aandenken aan een fijn evenement meegeven."
Adres: Leuvensesteenweg 769, 2812 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +3215656428
Stad: Mechelen
Route: Leuvensesteenweg 769
Postcode: 2812


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zelfiebox Zelfiebox 5 km Mooi gedesigned box, flexibel en op maat ingestelde foto's. Onze logo en een boodscha...
Fotowedstrijd Maneblusser Classic Tour 2019 Fotowedstrijd Maneblusser Classic Tour 2019 5 km Op deze pagina zal u op 15/8/2019 uw foto's kunnen plaatsen voor deelname aan de foto...
CEWE CEWE 9 km Bestelling niet ontvangen doch blijft men vragen om te betalen. Wat ik niet ontvang g...
Recensies
Heel leuke photobooth, door leuke mensen. De caravan ziet er mooi uit en heeft al onze gasten kunnen lokken. Het gastenboek wordt ter plaatste aangevuld met de fotostrookjes en de digitale versie van de foto’s zorgt ook voor nagenieten achteraf.
Superleuke photobooth voor je event, uitgebaat door vriendelijke en stipte mensen. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid