facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Momentum

Studio Momentum

Info

Creatief fotografisch atelier.

Geschiedenis

- Fotoshoots voor jong en oud (kids & teens, modellen portfolio's, communie & lentefeest, lovers, newborns & peuters). Je hebt al een studiosessie vanaf 40 euro!
- Produktfotografie voor bedrijven, interieur, bedrijfs- en andere reportages,
- Workshops & studioverhuur aan amateur- en professionele fotografen.



"U kan bij ons terecht voor een wijd gamma aan fotografische diensten, gaande van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van photo booths voor allerhande evenementen."
Adres: Lokerenbaan 114/3-4, 9240 Zele
Telefoonnummer: 0477 211 565
Stad: Zele
Route: Lokerenbaan 114/3-4
Postcode: 9240



op zoek naar gerelateerd: Boudoir fotoshoot Oost Vlaanderen, Boudoir fotoshoot Kortrijk, Pasfoto Zele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frank VDV Fotografie Reizen en Evenementen Frank VDV Fotografie Reizen en Evenementen 2 km Gisteren een hele toffe workshop met onze fotoclub gehad met Frank Van Der Voorde aan...
Recensies
Guido zorgde voor een prachtige fotoreeks van ons huwelijk én een hele goede vibe. Toch belangrijk op zo'n dag : We huurden ook de Photobooth, een aanrader! Iedereen was er dol op en de verkleedaccessoires werden volop gebruikt!
Nooit foto's gekregen en slechte communicatie
Studiohuurprijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid