facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frank VDV Fotografie Reizen en Evenementen

Frank VDV Fotografie Reizen en Evenementen
"VDV Frame staat garant voor degelijke, kwaliteitsvolle en betaalbare fotografiecursussen en workshops in binnen- en buitenland.Professioneel natuur-/ landschapsfotograaf en Benro ambassadeur, Frank Van Der Voorde, deelt tijdens diverse praktijkgerichte cursussen zijn jarenlange kennis aan zowel beginnende als gevorderde amateurfotografen.Door de jarenlange samenwerking met betrouwbare partners is het ook mogelijk om materiaal zoals statieven, filters en lenzen te testen tijdens de workshops. Wil je meer weten stuur dan zeken een mailtje naar [email protected]"
Adres: 9240 Zele
Telefoonnummer: +32474845397
Stad: Zele
Postcode: 9240


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Momentum Studio Momentum 2 km Guido zorgde voor een prachtige fotoreeks van ons huwelijk én een hele goede vibe. To...
Recensies
Gisteren een hele toffe workshop met onze fotoclub gehad met Frank Van Der Voorde aan de Opaalkust. Frank geeft een hele goede uitleg, veel bruikbare tips, individuele begeleiding en mooie locaties. Hij heeft het ook prima voorbereid - absoluut een aanrader en veel waar voor je geld ç
Al diverse foto shoots met Frank gedaan van mijn producten en pakketten voor mijn webshop eco-cado en ik ben heel tevreden over de professionele samenwerking. Hij denkt mee, is creatief, brengt telkens toffe ideeën aan en verdiept zich in nieuwe zaken. Tijdens de sessies krijg je ook meer dan voldoende uitleg en het steekt niet op een kwartiertje, want het moet gewoon 'top' zijn. Heel leerrijk; zelfs voor een leek!
Als je thuiskomt van een workshop met Frank heb je zeker bijgeleerd ! Professionele uitleg, perfecte voorbereiding, Ook is er een zeer gevarieerd aanbod, voor elk wat wils. Kortom, een aanrader !
Zoals steeds een zeer goed verzorgden en voorbereide workshop. Locaties waren top en op voorhand door Frank eigenhandig gecontroleerd chapeau. Long exposure is me niet vreemd, maar je steekt altijd dingen op van Frank's uitleg. Kijk alvast uit naar de volgende.
Top begeleiding en uitleg van begin tot einde. Mooie locaties. Steeds een fijne dag wanneer je met Frank opstap bent! 7 mei terug met Frank op workshop geweest en terug een fijne leerrijke dag gehad. Van begin tot einde kwaliteit: mooi locaties, prima begrijpbare en duidelijke uitleg om tot een mooi resultaat te komen. Bedankt Frank voor de super fijne dag !
Je krijgt goeie informatie, behulpzaam. Laat je mee genieten van hulpmiddelen zoals filters Toffe lokaties worden grondig uitgezocht Raad aan om zelf mee op ontdekking te gaan
Opaalkust:10-2022. Toffe workshop: lange sluitertijden, HDR en panorama's.Intensief van 9-19 uur, Persoonlijke begeleiding door Frank, kleine werkgroep, ontspannende sfeer! Een echte aanrader.
Frank is een uitstekende begeleider die de tijd neemt om je grondig uitleg te geven over elk aspect van de fotografie. Maar hij laat je ook vrij om zelf op ontdekking gaan. Een aanrader.
Zeer tevreden over de workshops bij Frank. Geeft heel veel van zijn kennis door, heel veel nuttige en praktische tips. Een heel gedreven fotograaf !
Een gezellige sfeer, een duidelijke uitleg, behulpzaam en vriendelijk. Daar bovenop een talent met beide voetjes op de grond. Van zo iemand kan je leren, technisch maar ook de simpelste tips and tricks durft hij jou toevertrouwen. Een goede leerkracht die duidelijk laat merken dat iedereen fotografie kan leren en het voor iedereen bereikbaar maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid