facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stokard Satellite & Network Sprl

Stokard Satellite & Network Sprl

Info

Réception et émission par satellite - TeleSAT - TVvlaanderen - CanalDigital - FranceSAT - Internet par satellite 20Mb Down - 6Mb UP Illimité - Caméra et enregistreur de surveillance visible sur Iphone / Ipad / Android / Mac / PC

Geschiedenis

Installation / Réglage / Services après ventes pour particuliers et professionnels, pointage de tout satellites de la bande KU



"LE COEUR DE NOTRE METIER , LE SATELLITE ! Quel que soit votre besoin, où que vous soyez, nous avons votre solution ! télévision par satellite internet par satellite STARLINK et TOOWAY installation et réparation d’antenne sur camping car et bateau installation collective pour hôtel,gîte...Installation de réseau WIFI pour particulier et professionnelDéveloppé par notre société, découvrez L'affichage dynamiqueet nos location de Photobooxparlez à des experts du satellite "
Adres: Rue de Dave 232, 5100 Namen (stad)
Telefoonnummer: 0497450666
Stad: Namur
Route: Rue de Dave 232
Postcode: 5100



op zoek naar gerelateerd: Stockard Jambes
Recensies
Een super bediening, zeer correct, fantastische technieker, heel behulpzaam!!
Service en beschikbaarheid bovenaan! De baas verbaasde me door wat hij tegen me zei en zei eerlijk gezegd dat het geen zin heeft om meer te betalen voor iets dat ik niet zal gebruiken. Het gaf me vertrouwen en ik heb er absoluut geen spijt van. Voordat ik een beslissing nam, belde ik hem vele malen om hem duizend vragen te stellen en elke keer nam hij de tijd om het mij uit te leggen. Kortom, ik raad het met vertrouwen aan!
Ik ben verheugd Stokard Satellite & Network aan te bevelen. Ik heb de afgelopen maanden de kans gehad om met dit bedrijf aan verschillende projecten te werken en was erg onder de indruk van hun professionaliteit en expertise. Hun diensten zijn van hoge kwaliteit en ze zijn zeer responsief en attent op de behoeften van hun klanten. Ook de producten en diensten die zij aanbieden zijn zeer vernieuwend en onderscheiden zich duidelijk van die van hun concurrenten.
Bij Stokard Satellite & Network kreeg ik uitstekende service van een professional die de branche kent en de producten begrijpt. In plaats van te proberen een "doos" te verkopen, raakte hij betrokken bij mijn situatie om met een veel efficiëntere oplossing te komen dan waar aanvankelijk aan was gedacht.
Super blij met de service van de firma Stokard. Ik heb een zeer slechte internetverbinding via mijn provider. Ik heb dure Starlink uitgegeven. Deze persoon heeft voor mij een oplossing gevonden om de best mogelijke verbinding te kunnen hebben. En dankzij zijn optreden heb ik eindelijk een band die naam waardig. Hij zocht naar de beste plek om mijn antenne te installeren bij rotweer. Voor degenen die zeggen dat het duur is. Ben ik denk dat de service zijn prijs verdient. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Snelle installatie en schoon werk.
Helemaal tevreden om dit bedrijf te hebben gebruikt, snelle en professionele probleemoplossing en erg aardige persoon
Ik kan het alleen maar aanraden! Top klantenservice, top oplossing, allemaal in een goed humeur en getint met grote expertise!
Zeer goede producten en diensten aangeboden voor een satellietbreedbandinternetinstallatie en het bijbehorende netwerk.
Een vriendelijk contact, snelheid en onberispelijke service. Aarzel niet!
Ervaring met de Photobox bovenaan! Iedereen vond het geweldig! Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stokard Satellite & Network Sprl.

Namur kabel- & satellietbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de Dave 232 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stokard Satellite & Network Sprl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stokard Satellite & Network Sprl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stokard Satellite & Network Sprl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid