facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoffels/Aernout

Stoffels/Aernout
Adres: Rue Saint Paul 10 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 223 45 56
Stad: Luik
Route: Rue Saint Paul 10
Postcode: 4000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Chemin Vert Le Chemin Vert 133 meter
Pain Quotidien Boulangerie Pain Quotidien Boulangerie 205 meter Lekkere smoothie en lekker ontbijt. Porties wel weinig voor €12. Roerei..beetje quino...
Bol et Baguettes Bol et Baguettes 302 meter Vertaald door Google Heel heel heel goed Origineel Très très très bien
Tarte et Quiche Tarte et Quiche 364 meter Vriendelijk personeel! Eten was lekker. Enkel de salade bij de Quiche was een beetje...
Massin/Pierre Massin/Pierre 684 meter
Point Chaud Point Chaud 923 meter
Eggen-Nols/B. Eggen-Nols/B. 2 km Heel lieve personeel, behulpzaam en snel, ook eten is heerlijk en niet te duur.
Leboutte Leboutte 2 km Lekker!!! Beperkte selectie patisserie, niet te zoet, vers en smakelijk! Heel vriende...
Recensies
Lekkere patisserie maar bediening laat serieus te wensen over, achteruitgang t.o.v. enkele jaren geleden, en is ook te merken aan het aantal klanten. Bestellen aan de toog om in de zaak te nuttigen is niet gewenst, ook al staat er nog maar weinig in de toog. Pech dus als er klanten die na jou komen net dat meenemen wat jij wil nuttigen met koffie. Een poging ondernemen om klanten in het Nederlands te woord te staan zou ik ook appreciëren, doen we in Vlaanderen toch ook naar Franstaligen..
Fantastische patisserie. Wat in 'Heel Holland bakt' tevoorschijn zou moeten komen wordt hier tot in perfectie gemaakt. Genieten met een supergrote G.
De specialist van de fijne patisserie , lekker en te mooi om op te eten.
Zeer lekkere koffiekoeken en patisserie.
Hun gebak is heerlijk en de service is uitstekend. Laatst had ik een klein misverstand bij het bestellen, ik had gevraagd om een ​​taart voor 4 personen, maar per ongeluk maakten ze een taart voor 15 personen. In plaats van mij de prijs voor de grotere cake in rekening te brengen, hebben ze mijn oorspronkelijke bestelling gehonoreerd en mij de prijs voor 4 personen in rekening gebracht. Dus ik raad deze patisserie ten zeerste aan vanwege hun gebak van topkwaliteit en geweldige klantenservice!
Het regende en de dame liet ons niet weten dat we daar konden eten we kwamen erachter door de recensies te lezen. De bodem van de taart was verbrand, helemaal zwart wat de smaak bedierf. De citroenschuimgebakje was niet zo lekker... Ik had echter graag een goede recensie willen geven, omdat de vitrine er gewoon heerlijk uitzag, maar blijkbaar eerlijk van uiterlijk.
Verrukkelijk ! Snelle bediening aan tafel er waren weinig mensen, ik weet niet of het gerelateerd is. We vinden de smaken in elke taart. Ik had nog nooit een financier geproefd en was aangenaam verrast! De minster is voor de warme chocolademelk die ik niet zo goed vond. Daarentegen werd het geserveerd met een heerlijk stukje speculaas en een klein potje slagroom! De setting is geweldig en waar voor uw geld.
Pas op! Er schijnt een menukaart te zijn die ze alleen achter de toonbank hebben, met veel hogere prijzen dan de taarten aangeven. We waren sterk overladen door een zeer onaangename dame. Toen ik haar na betaling vroeg waarom het 2,50 per taart meer is aan tafel, duwde een man van het personeel me hard op mijn schouders de deur uit! Godzijdank ben ik overeind gebleven! Na 14.30 uur weinig keus. Personeel erg onaangenaam. Kleine taarten. Te zoet en te duur. Om iets goed te zeggen, koffie was erg goed.
De prijs is een beetje duur, maar de kwaliteit is er en de smaak ook! Het is te testen!
Zeer goede producten en altijd vers. De ontvangst is hartelijk. Het is mogelijk om ter plaatse te lunchen. De wachttijd in de kamer varieert afhankelijk van wie er serveert. Altijd schone plaats. Het is waar dat het een beetje duur is, maar het is echt heel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid