facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pain Quotidien Boulangerie

Pain Quotidien Boulangerie
Adres: Rue du Mouton Blanc 19 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 223 60 12
Stad: Luik
Route: Rue du Mouton Blanc 19
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: le pain quotidien nederland, le pain quotidien gent, le pain quotidien amsterdam, le pain quotidien wiki, le pain quotidien menu, le pain quotidien amstelveen, le pain quotidien amsterdam oost, le pain quotidien beethovenstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tarte et Quiche Tarte et Quiche 175 meter Vriendelijk personeel! Eten was lekker. Enkel de salade bij de Quiche was een beetje...
Stoffels/Aernout Stoffels/Aernout 205 meter Lekkere patisserie maar bediening laat serieus te wensen over, achteruitgang t.o.v. e...
Bol et Baguettes Bol et Baguettes 278 meter Vertaald door Google Heel heel heel goed Origineel Très très très bien
Le Chemin Vert Le Chemin Vert 336 meter
Massin/Pierre Massin/Pierre 829 meter
Eggen-Nols/B. Eggen-Nols/B. 2 km Heel lieve personeel, behulpzaam en snel, ook eten is heerlijk en niet te duur.
Leboutte Leboutte 2 km Lekker!!! Beperkte selectie patisserie, niet te zoet, vers en smakelijk! Heel vriende...
Recensies
Lekkere smoothie en lekker ontbijt. Porties wel weinig voor €12. Roerei..beetje quinoa tabouleh...advocado en wat sla. Miste het brood.
Broodje toasted chicken en carpaccio gehad, was prima maar zeker niet uitzonderlijk. Prima om even snel broodje te eten, maar wel relatief weinig wat je krijgt voor de prijs. Prima bediening en de frambozen limonade was zeer goed.
Leuk zitten, binnen en buiten, maar niet al te goedkoop. Goed eten.
Overal hetzelfde. Daar is niks mis mee, maar kwalitatief ben ik niet erg onder de indruk. Leuk waren de verschillende kindermenu's en de goede locatie.
lekkere lunchgerechten, vriendelijke bediening, maar de verhouding tussen de prijs en het gebodene is maar net in orde en de wachttijd na de bestelling is te lang.
Wel andere menu dan in Vlaanderen. Vriendelijke bediening. Maar menu in Vlaanderen was wel beter. Maar da's mss lokale smaak.
Heerlijk ontbijt, goede sfeer, vriendelijk personeel alles top, wel premium priced, maar het klopt allemaal. Ik vind het heerlijk. Let op: erg druk met de lunch, eventueel reserveren?
Behoorlijk ontbijt maar eerder duur voor wat we kregen.
Trekt steeds minder op iets helaas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid