facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor stephaniesroedel

Info

Stephanie’s Roedel
-Hondentrainer
� Stephanie Platteau
�Ik leer jou de taal van je hond spreken, en geef jou de kennis om te voldoen aan de behoeftes van je hond!




"Ik begeleid hondeneigenaars die problematisch hondengedrag vaststellen bij hun hond. Tijdens een privé-sessie of workshoptraject leer ik je je hond beter te begrijpen zodat je beter anticipeert op zijn gedrag. Daarnaast leer ik je de behoeften van je hond kennen. Zo krijg jij alle handvaten om de rust in huis te doen weerkeren, opnieuw te genieten van wandelen met je hond en de band tussen jullie beide te versterken."
Adres: Iepersestraat 75, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: +32471129421
Stad: Harelbeke
Route: Iepersestraat 75
Postcode: 8530



op zoek naar gerelateerd: Hondenfluisteraar prijs, Hondentherapeut Oost-Vlaanderen, Hondenfluisteraar Vlaams Brabant, Hondentherapeut Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Els Pet Care Els Pet Care 2 km Els Pet Care brengt een totaalconcept rond opvang en verzorging van honden en huisdie...
Recensies
We hebben net een traject van 6 weken achter de rug met onze Dalmatiër Castor. Onze vrolijke puber was op wandeling soms niet te houden wanneer hij een andere hond tegen kwam. Ook in huis kon hij bij prikkels soms moeilijk zijn rust vinden, wat bij ons ook voor onrust zorgde. Stephanie wist direct hoe we dit konden aanpakken, met duidelijke tips zijn we aan de slag gegaan met direct zichtbaar succes. Echter waren we streng voor ons zelf en dienden we zelf te leren dat niet elke wandeling perfect kon zijn. De juiste mood en zelfvertrouwen zijn daarbij een grote factor. Kortom niet enkel Castor maar ook wij als baasje hadden een goede coach nodig, en die rol is helemaal op het lijf geschreven van Stephanie. Straffe madam en onze go to voor als we in de toekomst nog willen verder oefenen op bepaalde pijnpuntjes.
Stephanie liet ons inzien wat we moesten aanpakken om onze hond beter te kunnen begeleiden. Het werd duidelijk voor ons dat we als baasjes een veel grotere impact hebben op onze hond dan we zelf beseften. Dankzij het traject dat we volgden hebben we geleerd hoe we daar mee om moeten gaan. Bedankt voor de steun, begeleiding en goede opvolging!
Stephanie is een super hondencoach! We kwamen bij Stephanie met onze labrador. Ze raadde ons haar workshoptraject aan. Stephanie leerde ons eerst en vooral ons gedrag aan te passen zodat wij beter leerden omgaan met onze pup. We konden altijd bij Stephanie terecht met onze vragen. Je merkt dat Stephanie met veel liefde, kennis en passie werkt. Met veel geduld en een super goeie opvolging door Stephanie merken wij al snel echt een super resultaat. Samenleven met onze hond is nu heel fijn.
Oktober vorig jaar adopteerden wij Chefke, een vijfjarige kruising Mechelse herder x Dobermann. Hij had zo goed als zijn hele leven in het asiel gespendeerd waardoor we toch wat onzeker waren. We wilden graag wat begeleiding zodat we hem op een goeie manier konden onthalen en ervoor konden zorgen dat hij zich op een goeie manier kon gedragen. Daarom namen we contact op met Stephanie. Zij nodigde ons eerst uit voor een intake-sessie waar ze Chefke kon observeren en waar we al een aantal handvaten meekregen om mee aan de slag te gaan. Snel daarop volgde het vijfwekentraject waar we op een intensieve manier met Chefke, en met de expertise van Stephanie, aan de slag konden. Stephanie slaagde er meteen in om de behoeften van Chefke correct in te schatten en de juiste oplossingen aan te reiken. Chefke is onzeker en is snel overprikkeld wat resulteert in blaffen en defensief gedrag. Stephanie is ijzersterk in het observeren van een honds gedrag. Bovendien houdt ze het baasje zelf ook een spiegel voor. Ze maakt je bewust van jouw eigen gedrag en welke impact dat kan hebben op een hond. Onderschat het niet: de sessies met Stephanie kunnen best confronterend zijn. Je leert jezelf vanuit een ander daglicht zien, maar het is belangrijk om te beseffen dat dit enkel voordelen kan hebben voor jouw hond. Overweeg je om eens beroep te doen op een hondencoach, maar twijfel je? Niet doen, want je haalt er ongelooflijk veel uit en met Stephanie boeken wij meteen resultaat. Na het vijfwekentraject blijven wij contact houden met Stephanie. Ze is een heel bereikbaar persoon en staat altijd klaar om advies te verschaffen. Vandaag kwam ze bijvoorbeeld opnieuw langs om een één-op-één-sessie zodat we konden werken aan de nervositeit van Chefke wanneer mensen langs onze haag wandelen. Wederom een succes! Wij zijn ongelooflijk tevreden!
Kleine 2 maanden geleden hebben we contact opgenomen met Stephanie. Zelf 1,5 jaar intensief hondenschool gevolgd, maar tijdens en na men zwangerschap leek er iets te veranderen bij Raaya. Raaya heeft altijd al getrokken aan de lijn, maar viel nu ook uit naar honden en ook mensen. Ze is absoluut niet agressief, maar aan de lijn gebeurde iets met haar. Contact gezocht met een hondencoach, maar dit bleek uiteindelijk ook niets te veranderen. Stephanie was uiteindelijk onze laatste hulp. Tijdens de eerste sessie bleek al snel dat het probleem binnen al van start ging, iets wat ons nooit eerder werd aangegeven. Stephanie gaat intensief op zoek naar het onderliggende probleem en kijkt niet alleen om de "klachten" aan te pakken. Ze kiest voor een gehele aanpak. Je zou denken dat ze zich alleen focust op de honden maar niets is minder waar. Uiteindelijk werd ons een spiegel voorgehouden en werden we geconfronteerd met onszelf. Hoewel we onszelf soms voorliegen, kijkt een hond verder. Dit liet Stephanie ons duidelijk zien. Zo veranderde Stephanie niet alleen Raaya haar leven, maar ook die van ons. Want tijdens een tweede sessie pakten we het wandelen en fietsen aan. Na 1 sessie al zo'n verschil opmerken, hadden we nooit durven dromen! Dankzij Stephanie kijken we er nu naar uit om op stap te gaan met Raaya vroeger zagen we hier altijd tegen op. Wij zijn ons zoveel meer bewust geworden van onszelf, waardoor Raaya zelf rustiger en gelukkiger door het leven gaat. Topmadam met het hart op de juiste plaats!
Waardevol traject met onze eerste puppy en de kindjes :-
Dankzij Stephanie genieten we weer van onze wandelingen Mijn hond Oscar en ik startten het privé-traject bij Stephanie beiden zeer onzeker en gefrustreerd. Een wandeling maken met trekkende Oscar ging gepaard met veel moeite en bij gevolg ook allesbehalve met plezier. Stephanie nam haar tijd om kennis te maken met ons en oplossingen voor te stellen helemaal op onze maat. Na een eerste sessie zag ze al snel wat zowel Oscar als ik nodig hadden en hoe we konden werken aan onze band, tijdens wandelingen en in het dagelijks leven. Na slechts één maand, kan ik met trots zeggen dat we een mooie connectie opgebouwd hebben en we beiden veel meer genieten van onze wandelingen en momenten samen. Stephanie slaagde erin ons beiden op ons gemak te stellen en concrete tips mee te geven, met een fijne band en een motivatieboost als resultaat! Dank je wel Stephanie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid