facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Els Pet Care

Els Pet Care

Info

Els Pet Care brengt een totaalconcept rond opvang en verzorging van honden en huisdieren.

Geschiedenis

Brengt een professioneel totaalconcept rond de verzorging van honden en huisdieren, namelijk.:

Verzorgen van alle honden op een hondvriendelijke manier met biologische producten. Er wordt stressvrij gewerkt; de honden genieten en krijgen bij iedere beurt iets lekkers. Ik ben gediplomeerd trimster, aangesloten bij Trimcanis en volg de voorgestelde prijslijst.

Uitlaten van honden in groep, goed voor de socialisatie van de honden en om overtollige energie kwijt te geraken. Minstens 50% van het probleemgedrag bij honden wordt veroorzaakt door gebrek aan beweging. Er zijn vaste wandelmomenten, waarbij eerst alle honden worden opgehaald en nadien worden teruggebracht. Ik maak een karakterschets van de hond om de wandelgroepen te matchen. Iedere wandeling bedraagt €12,50 en na 10 beurten is de 11de gratis.


Liefdevolle en betrouwbare verzorging van huisdieren in hun vertrouwde omgeving. De dieren krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Dit gaat van schildpadden tot paarden. Er wordt een fiche opgemaakt waarin staat vermeld hoe vaak er verzorging nodig is; 1x daags of 2x daags; en voor hoelang; waar ik de sleutel kan vinden; welke verwachtingen er zijn; de gegevens van het dier, de klant en de dierenarts. Een verzorging duurt normaal gezien 1/2u en bedraagt €17,50.

Opvang in huis: Kleinschalige opvang van honden in de geborgenheid van het gezin. Niet iedere hond is geschikt om in een hondenpension te verblijven. Ik bied 2 honden een geborgen en veilig onderkomen binnen mijn gezin. De honden die komen logeren moeten sociaal en kindvriendelijk zijn. Per nacht kost het € 12,50. Eigen voer wordt zelf meegebracht.

Adres: Stasegemsesteenweg 191, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 0497 83 97 19
Stad: Harelbeke
Route: Stasegemsesteenweg 191
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Kitty Salon Kitty 1 km Altijd even vriendelijk en lief,de hondjes vinden het daar super en zijn steeds mooi ...
stephaniesroedel stephaniesroedel 2 km We hebben net een traject van 6 weken achter de rug met onze Dalmatiër Castor. Onze v...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid