facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STEM . Musea Sint-Niklaas

STEM  .  Musea Sint-Niklaas

Info

Stedelijke Musea Sint-Niklaas zijn:
SteM
Salons
Mercatormuseum
Breiatelier
Internationaal Exlibriscentrum

Adres: Zwijgershoek, 14, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 778 34 50
Stad: Sint-Niklaas
Route: Zwijgershoek, 14
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: zwijgershoek 14 9100 sint-niklaas, Mercatormuseum Sint-Niklaas, Tentoonstelling Sint-Niklaas, SteM Zwijgershoek, Kappersmuseum Sint-Niklaas, Mercatormuseum tickets, De Salons Sint-Niklaas, Recht door zee Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BLEEK BLEEK 311 meter BLEEK is a haven for artistic activities
JOS vzw JOS vzw 507 meter vzw Jeugdwerk Ondersteunen in Sint-Niklaas webstek: www.jos.be // instagram: vzw_jos
Interwaas Interwaas 705 meter Samenwerkingsverband voor streekontwikkeling van Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke...
Recensies
Verrassend leuk Museum.. Beetje onsamenhangend, maar hier staat een collectie automatische breimachines waar je U tegen zegt
Diversiteit in het aanbod. Ondanks de moeilijke omstandigheden blijven ze er wel kunst en cultuurbeleving aan te bieden.
Prachtige expo ruimte waar menige provinciestad jaloers op kan zijn. De combinatie van vaste collectie en wisselende tentoonstelling is heel fijn!
Te weinig aandacht, dus iedereen daarheen.
Beetje eclectische tentoonstelling. In het begin een relatief te begrijpen volgorde, maar vanaf ongeveer de helft verdwijnt de logica en wordt het een samenraapsel van collecties.
Mooie combinatie van permanente tentoonstellingen over archeologie en vroegere textielindustrie, en tijdelijke tentoonstelling over fotografen. Met ook prachtige tentoonstelling over ex-libris!!
Interessant mooi museum, ruimte om rustig rond te kijken. Je steekt er zeker iets op over de geschiedenis van het Waasland. Tip om eens te bezoeken!
Was heel fijn om eens te bezoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid