facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse Angus

"Wil je de echte smaak van een Argentijnse steak en huisgemaakte steakhouse hamburgers ontdekken? Dan is restaurant steakhouse Angus iets voor jou! We importeren dit unieke ras van Angus vlees rechtstreeks uit Argentinië zodat je de beste steaks van de wereld geserveerd krijgt! Deze worden door onze chef-kok op onze Argentijnse grill bereid.Wij zijn alle dagen geopend. Voor uw business lunch of diner, kom naar Mechelen en vind ons op Wollemarkt 16. We liggen net bij de ingang naar een ondergrondse parking dus ook je auto geraak je makkelijk kwijt."
Adres: wollemarkt 16, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015569521
Stad: Mechelen
Route: wollemarkt 16
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Steakhouse Angus menu, Vleesrestaurant Mechelen, Restaurant Botermarkt Mechelen, Mechelen horeca, Tripadvisor Mechelen, Mechelen where to eat, A volonté Mechelen, Horse House Mechelen
Recensies
Vriendelijke bediening, aangenaam kader misschien als de zaal vol zit iets te luidruchtig maar nu helemaal geen last van, kaas- en garnaalkroketten lekker en steak perfect bleu gebakken. Spijtig dat er geen kaas als dessert is maar dat is dan de enige bemerking
Lekker eten! En een gezellige sfeer. Je proeft de kwaliteit meteen. Het personeel is vriendelijk maar je moet wel zelf de hamburgerkaart vragen. Voor de rest is het fantastisch! Als je een goed plekje hebt, den heb je een prachtig zicht op de Sint-Rombouts toren.
Nog geen 1 ster waard. Het enige deftige dat we op de tafel hebben gekregen was onze fles Primitivo. Garnaalkroket voorgerechtniet vers gemaakt, zelf moeten vragen achter wat brood, zielig slaatje erbij. Bij het afruimen van ons voorgerecht vroegen ze of het hoofdgerecht mocht volgen. Ja Dan hebben we een uur op twee steaks met frietjes moeten wachten…. Zelf moeten vragen achter onze fles wijn…..want stond nog niet op onze tafel deze zelf opengemaakt omdat het de kelner niet lukte…. De steaks die we na een uur kregen waren niet gebakken hoe we het gevraagd hadden, natuurlijk stuurde we deze meteen terug. Na 20 min iets gekregen dat minder droog was als de eerste versie maar nog steeds op niets trok.garnituur,saus en frieten koudOnze wijn was leeg als we ons “eten”kregen. Onervaren personeel dat hun zaal en tafels niet kende, geen oog voor detail of kennis van horeca. Betaald en gemaakt dat we daar buiten waren!! Schandalig dat zoiets zichzelf een steakhouse durft te noemen….een zaak dat van mij part meteen mag weg uit mechelen!
Gisteren gaan eten, niet eens zo druk. Tijdsduur was er over: Aankomst 19u; Eerste keer iemand aan tafel en dan ook onze aperitief om 19u30. Voorgerecht om 20u30. Hoofdschotel om 21u30. Dessert om 22u30. De kwaliteit was ook niet dat: Kaaskroketten zijn helemaal open gebarsten. De saus van de steak is miniem klein en is duidelijk niet zelf gemaakt. Het slaatje bestaat uit 1 gestoomde wortel. Je vraagt kroketten en krijgt frietjes. Als dessert hadden we de verrassing van de chef dame blanche op een ordinaire manier de chef heeft mij niet echt verrast! Bediening: een vriendelijk meisje dat duidelijk nog aan het leren was in combinatie met een arrogante baas. Die dacht echt dat zijn restaurant het beste was van heel Mechelen. We waren gisteren niet de enige tafel met problemen. De ene buren kregen hun voorgerecht voor dat ze hun aperitief hadden. De andere buren hebben 1u gewacht op een pils en een ice-tea. Het was onze eerste keer, maar ook ineens onze laatste keer.
Spijtig,wanneer ik de reviews lees, na mijn bezoek gisteravond, lees ik vooral.goeie reviews van een paar jaar geleden. Bij Recente reviews, komt Alles op de bediening terecht. Maar het gaat over de algemene organisatie. We kregen tweemaal tomahawk Angus Beef. De saignant was bleu en de à point was saignant. De aardappeltjes, worteltje enkelvoud, béarnaise saus waren koud en karig. De gewone steak was wel goed gebakken, maar accessoires waren ook koud. FrIetjes lekker. De crème brulé was koud. De tafel naast ons had reuze pech want hun bestelling was niet doorgegaan. Zie vorige review. Ik raad het managment aan hun resto te herorganiseren en het een prettig lekkere ervaring te maken voor klant en personeel of iets helemaal anders te gaan doen. Wij maakten er wel een fijne avond van, maar keren hier niet meer terug.
Helaas niet zo'n goeie ervaring: - keuze uit 4 sauzen waarop we informeerde wat 2 daarvan in hielden. Hier kon de ober geen antwoord op geven en nam ook niet de moeite om dit na te vragen. - bijna een uur op ons eten moeten wachten. - er stond vermeld dat het vlees geserveerd werd met friet, kroket brood en salade. Alleen de friet kregen we er bij. Op navragen hadden we aan moeten geven dat we de andere dingen ook wilden volgens de serveerster. - vlees was heerlijk maar de prijs was behoorlijk voor vlees met friet zonder verdere salade of brood en de geboden service.
Nooit van mijn leven zo slecht gegeten, alles was koud terug meegegeven,terug gekomen weer koud ,zeker bijna twee uren moeten wachten op ons eten en drank,en dat voor iedereen die in het restaurant zat om te eten ,zo een slechte service heb ik nog nooit gezien,de reden was onderbemand daarvoor is de klant de dupe en mag hij zoals vele klanten de rekening betalen waar je in feite niks voor gekregen heeft. o,o procent reclame kunnen ze krijgen van ons en van vele klanten.
Slechtste restaurant ervaring in jaren. We hebben 2 uur moeten wachten op ons eten. Vlees was koud en frietjes hebben we nooit ontvangen. Duidelijk onervaren bediening en niemand die leiding gaf. We zijn uit miserie vertrokken en zullen dan ook nooit terugkomen.
Zeer slechte ervaring. Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten. Vervolgens was het eten koud, steak was niet gebakken op de gevraagde manier, foute dingen gekregen. De bediening was extreem traag en niet erg vriendelijk. Ik raad iedereen af om hier te gaan eten.
Steak als je vraagt bien qui is het nog vuurrood vanbinnen. Zeer weinig saus dat je er bij krijgt. Peper saus smaakt zelfs naar yoghurt. Er staat op de menu dat je sla er bij krijgt? 1 wortel krijg je en rijst… De crème brûlée en koffie is wel lekker
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Steakhouse Angus met het openbaar vervoer


Mechelen Wollemarkt 60 meter
1
Mechelen Schoenmarkt 140 meter
1
Mechelen Stadsfeestzaal 170 meter
1
Mechelen Schoenmarkt 200 meter
1
Mechelen Van Hoeystraat 220 meter
1

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Steakhouse Angus.

Mechelen argentijns restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. wollemarkt 16 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Steakhouse Angus adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Steakhouse Angus. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Steakhouse Angus delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steakhous angus mechelen Steakhous angus mechelen 0 meter Wij aten T-Bone en kipfilet. Porties zeer goed. Huiswijn rood erg lekker. Gegrilde gr...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid