facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadhuis Mechelen

Adres: 21 Grote Markt, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +3215297511
Stad: Mechelen
Route: 21 Grote Markt
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Stadhuis Mechelen openingsuren, Stadsdiensten Mechelen, Gemeentehuis Mechelen afspraak maken, Stad Mechelen, Stad Mechelen meldingen, Dienst bevolking Mechelen, Stad Mechelen contact, Stad Mechelen telefoon
Recensies
Idiote organisatie van de weg werkzaamheden. We konden niet uit de stad vanwege de slechte aangaven van de route. We hadden drie verschillende navigatie systemen geen enkele kon ons uit het centrum van de stad halen. Uiteindelijk per toeval toch dicht bij de snelweg kwamen om terug naar Nederland te rijden, maar de invoeg was afgesloten en volgens de verkeer aanwijzing moesten we naar aftrit 10 mechelen zuid als we naar Antwerpen willen. Nou, die afrit 10 was nergens te vinden in de navigatie, en geen aanwijzingen aangegeven hoe we moeten rijden richting Antwerpen. Als je in google zoekt naar die afrit dan kom je uit op een huis ergens in Mechelen die afrit 10 heet. Idiote belgen!
Prachtig en uniek stadhuis dat bestaat uit drie delen met elk een verschillend bouwjaar en bouwstijl. Links bevindt zich het Paleis van de Grote Raad. Dit prachtig gebouw werd in 1526 opgericht met de bedoeling om aldaar de vergaderingen van de Grote Raad te organiseren. Tegenwoordig wordt de Keldermanszaal veelal gebruikt voor bruiloften. Van het middengedeelte is bekend dat de klokkentoren van het Belfort opgenomen werd op de lijst van de Unesco. Het rechtergedeelte is de Lakenhal welke dateert van de 14de eeuw en welke gebruikt werd voor de handel in textielproducten. Erg knap is de samenvoeging van de 3 gedeelten om samen sedert 1914 te fungeren als stadhuis. De prachtige en stijlvolle binnenkoer maakt het geheel nog meer indrukwekkend. Het schepencollege huist hier aan de achterkant.
Ontzettend mooi gebouw, deels goed toegankelijk en voorzien van mooie details.
Prachtig historisch gebouw, op de Grote Markt , parking te bereiken via Sint Katelijnestraat . Super mooi historische centrum
Vorige week hebben we in Mechelen met vrienden een mooie tentoonstelling bezocht, lekker gaan eten en enkele winkelstraten bezocht. U mag het gerust laten weten aan de burgemeester dat we niet meer zullen terugkeren als het niet echt moet! Ja, de fietszone hé. We zijn voorzichtige chauffeurs die regels zoveel als mogelijk naleven. Maar van heel die binnenstad een fietsstraat maken is maar flauw. Ik weet zeker dat ik geen enkele fiets ook maar een beetje heb gehinderd, maar ik zal wel ergens met meer dan de nodige afstand een fietser hebben ingehaald. Dat kost mij dan bijna 70 euro, minstens een paar uur werken voor onbestaande hinder. Ik vind dit meer een platte belasting dan regelend straffen. Mechelen vermijden is het enige wat we nog kunnen doen en de enige raad die we nog kunnen geven aan vrienden en kennissen. Ik weet dat jullie daar als stadspersoneel niets aan kunnen doen, maar die belastingen zullen op den duur zeker wegen op het aantal bezoeken in uw stad.
Prachtig historisch stadhuis!
40 minuten aanschuiven op het "snel loket" voor de reispas van mijn kids op te pikken ik was nr622 gedurende die 40 minuten is het van 604 naar 607 gegaan en dan heb je mensen achter de balie dat niet willen meehelpen om de mensen sneller te hulp te zijn en als je dan iets zegt kijken ze u aan van hoe durft gij nu verwachten van ons da we beetje werken. Man man man hoe degoutant is dit seg.
Prachtig Stadhuis, als je in Mechelen bent zeker bezoeken het ziene waard.
Renovated, that means completely modernised inside this is a city-hall with people working there in the 1970's and stone by original stone rebuilt on the outside for locals and visitors alike to admire. You can pass through coming from the Befferstraat to the Grote Markt or the other way around. Picture made from above on the Cathedral tower 97,5 meters high. Vlaams: volledig vernieuwd gedurende de 1970ties binnen waar de mensen werken en steen per steen herbouwd aan de buitenkant voor de bewonderende blikken van Maneblussers en bezoekers. Waarom niet binnengaan om op het pleintje een mooi beeldhouwwerk te beschouwen. Doen! Foto van boven op "den Toure".
Zeer mooie plaats. Ben er al meerdere keren geweest. Was steeds netjes. Er zijn ook wc's aanwezig. Ook de binnenkoer is zeer mooi.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stadhuis Mechelen.

Mechelen buurthuis

openingstijden, locatie, vervoer. 21 Grote Markt mechelen stadhuis kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stadhuis Mechelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stadhuis Mechelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stadhuis Mechelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belgradehuis Belgradehuis 2 km Fijn om nog eens de collega's van Motief te hebben mogen ontmoeten live. En fijne loc...
VZW KG Katanga VZW KG Katanga 2 km Was ontzettend leuke namiddag met geweldige mensen. En heerlijk kunnen lachen.
Lokaal dienstencentrum Den Abeel Lokaal dienstencentrum Den Abeel 3 km Nieuwjaar gevierd met vrienden,goed eten en goede D.J. vriendelijk dienst.top avond.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid