facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPORT IT

SPORT IT

Info

externe sportkampen



"Organisator kampen aanbod gemeente Lier - Nijlen - Malle - Duffel - Borsbeek"
Adres: Ranstsesteenweg 24, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 034884774
Stad: Ranst
Route: Ranstsesteenweg 24
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kampen Ranst, Sportit Facebook, Zwemkamp Lier, SPORT IT fiscaal attest, SPORT IT army skills, Kampen herfstvakantie, Herfstkampen 2022, Zomerkamp Malle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit Basic-Fit 348 meter Helaas moet ik weeral een minder leuke review schrijven over weeral dezelfde 'host' m...
TC Ranst TC Ranst 4 km Mooie nieuw aangelegde velden en er worden er nu extra bijgebouwd, dus de infrastruct...
Robin Hood Natuurschutters Robin Hood Natuurschutters 4 km Robin Hood Natuurschutters is een handboogvereniging die zich toespitst op het uitoef...
Zeil- en surfclub Broechem Zeil- en surfclub Broechem 6 km Tankcleaning en Restaurant
Recensies
Ik geef drie sterretjes. Kampje gevolgd in Keerbergen. Er werd enorm streng naar de kleintjes gereageerd. Dat de twee groepen grotere en jongere kindjes gemengd werden, dat is ok. Maar het is GEEN drill kamp. De oudere kindjes kunnen dit plaatsen. De kleintjes niet. Mijn oudste vond het leuk, de jongste niet.
Mijn zoon nam deze week deel aan het voetbalkamp in Koningshooikt en hij was laaiend enthousiast. Perfecte organisatie met enorm gemotiveerde trainers. Het was een geweldig leerrijke en vermoeiende ;- voetbalstage. Bedankt voor de fijne week!
Mijn zoon heeft vorig jaar 2 kampjes gevolgd in Borsbeek, vond het als 4 jarige super leuk! Hij is nu ingeschreven voor een kampje in de paasvakantie. Hij kijkt er naar uit! Ondanks de last-minute-wisselende maatregelen van de regering doet Sport-it er alles aan om nog alles te herplannen zodat de kampjes veilig en volgens de laatst geldende maatregelen kunnen doorgaan! TOPPERS!!
Bij Sport It is de keuze zo ruim dat er voor ieders een fijn kampje bij zit. Mijn twee jongens deden er al enkele mee en zij zijn voor mij de meest eerlijke barometer: ‘Het was KEILEUK, mama!’ Het lijkt er dus op dat het Sport it-team alles uit de kast haalt om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Dikke dankjewel daarvoor, jullie doen dat goed!
Veel succes de komende twee weken tijdens de paasvakantie! Wij als ouders appreciëren het enorm dat jullie alles in het werk stellen om de kampen te laten doorgaan. Dat geeft onze kindjes een super leuke tijd en zorgt ervoor dat wij onze job kunnen blijven doen.
Top organisatie! De kinderen gaan graag op kamp met sport-it. We vonden het super dat ze, ondanks corona en de veranderende maatregelen, de kampen toch hebben gereorganiseerd en zo vele kinderen en hun ouders blij hebben gemaakt.
Ons zoontje nam in juli voor het eerst deel aan een Sport-it kampje. Elke dag bracht en haalde ik hem af met een grote glimlach. Hij vond het super leuk. We kijken enorm uit naar de volgende kampjes waarvoor we hem met plezier ingeschreven hebben!
Heel erg bedankt om zoveel tijd en energie te steken in het organiseren van het ponykamp in deze moeilijke coronatijd. Het vergt organisatorisch heel wat van jullie, maar jullie blijven zich ten volle inzetten zodat het kamp toch kan doorgaan. Toppers! Alvast heel erg bedankt aan de ganse organisatie!
Heel tevreden van de kampjes van Sport it. Dochters komen altijd gelukkig en enthousiast naar huis. Ik heb vertrouwen dat als ze naar Sport it gaan, ze een leuke tijd gaan hebben. Ook naar klantvriendelijkheid is het tip top in orde.
Mannen en vrouwen ..., Dikke merci om al die moeite te doen om onze kinderen ondanks alles toch een leuke vakantie te kunnen geven en om ervoor te zorgen dat de ouders kunnen blijven werken in tijden van covid19 . Echt heel veel respect, jullie hadden ook gewoon de handdoek in de ring kunnen gooien maar dat deden jullie niet...TOP!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid