facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.



"Je bent van harte welkom om onze Basic-Fit club in Ranst te bezoeken. In onze fitnessclub vind je alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, 7 trainingszones, personal trainers en de nieuwste apparatuur. Ook kan je gratis gebruikmaken van kluisjes. Kortom, je kan voordelig fitnessen in Ranst!"
Adres: Liersesteenweg 170, 2520 Ranst
Telefoonnummer: +3225887710
Stad: Ranst
Route: Liersesteenweg 170
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit openingsuren antwerpen, Basic-Fit abonnement, Basic-Fit Jodoigne, Basic-Fit België, Basic-Fit Zottegem, Basic-Fit corona, Basic-Fit lochristi, Basic-Fit lovendegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SPORT IT SPORT IT 348 meter Ik geef drie sterretjes. Kampje gevolgd in Keerbergen. Er werd enorm streng naar de k...
Koninklijk Racing Emblem Koninklijk Racing Emblem 2 km Toffe club voor jong en oud, vriendelijke mensen
TC Ranst TC Ranst 4 km Mooie nieuw aangelegde velden en er worden er nu extra bijgebouwd, dus de infrastruct...
Robin Hood Natuurschutters Robin Hood Natuurschutters 5 km Robin Hood Natuurschutters is een handboogvereniging die zich toespitst op het uitoef...
Zeil- en surfclub Broechem Zeil- en surfclub Broechem 6 km Tankcleaning en Restaurant
Recensies
Helaas moet ik weeral een minder leuke review schrijven over weeral dezelfde 'host' met zwart kort haar om maar geen namen te noemen die weeral eerst eens streng, belerend, berispend en zeurderig moet laten blijken dat hij er niet van gediend is als je als vaste betalend klant iets komt vragen, alsof je een domme marginaal bent die is komt fitnessen. Wél, ik ben ambtenaar en ben al jaren trouw lid en zeer regelmatig bezoeker. Misschien omdat ik geen meeloper ben dat u me nog nooit/niet gehoord of gezien had. Des te minder reden om telkens zo moeilijk, tegen uw goesting te gedragen als ik dan eens uitzonderlijk iets kom vragen. Bedankt.
Vriendelijk personeel, maar de klantenservice van Basic Fit trekt werkelijk op niets. Onbegrijpelijk hoe zo'n grote keten zo'n gebrekkige ondersteuning kan hebben.
Vele toestellen die je kan gebruiken. Alles is netjes zelfs de kleedkamers. Het personeel is vriendelijk en sportief. Op sommige dagen is wel druk en kan je niet altijd je oefening doen. Dit is bij mij niet zoveel voorgekomen.
Een workout van een uur wordt in deze gym 3uur. Stampvol in de avond met overal groepjes die staan te praten ipv door te trainen. Hier train je best smorgens voor een snelle maar effectieve workout. Voor de rest vriendelijk personeel en netjes onderhouden.
Veel te druk, altijd wachten om te kunnen sporten. Vandaag bij het binnenkomen gelijk weer vertrokken, geen cardio toestellen vrij en ook het kracht gedeelte volzet. Triestig gewoon.
Fijne fitness, maar vaak erg druk in de gewichten sectie terwijl heel wat ruimte wordt ingenomen door cardio toestellen die niet gebruikt worden. Lange wachttijden doordat er van elke machine maar 1 exemplaar is. Wel voldoende ruimte voor oefeningen als deadlift, bulgarian split squats etc. 24/7 regeling is een grote meerwaarde.
Veel te druk. Er zou een basic fit bij moeten komen. Gewoonweg te veel volk in Lier
Heel veel toestellen en mogelijkheden, speciaap watermachine met smaakjes, een goede gemeenschap
In ee avond te veel volk...de openingstijden kloppen niet. Juist op 31.12 wou gaan fitnessen en online zou het tot 16:00 open zijn maar blijkbaar basic Lier heeft geen respect voor hun klanten...er ging een boordje dat klub tijdelijk gesloten is...in Waarloos was de klub open dus ik vermoed dat de personeel in Lier niet echt deftig kan werken .
Op weekavonden veel te druk. Je betaalt beter iets meer in een andere fitness om wel op je gemak te zitten. Basic-fit, open een tweede filiaal in Lier om uw clienteel te behouden. Wel vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Basic-Fit met het openbaar vervoer


Emblem Ranstsesteenweg 220 meter
1
422
428
Emblem Ranstsesteenweg 220 meter
1
422
428
Lier Frankenweg 240 meter
422
428
Lier Frankenweg 280 meter
422
428

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid