facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spelfanaat Mechelen

Spelfanaat Mechelen

Info

Officiële facebookpagina van De Spelfanaat in Mechelen.

Geschiedenis

Officiële facebookpagina van De Spelfanaat in Mechelen.

Adres: Putsesteenweg 17, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015345907
Stad: Mechelen
Route: Putsesteenweg 17
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: spelfanaat online shop, putsesteenweg 17 mechelen, spelfanaat leuven openingstijden, monopoly mechelen kopen, monopoly mechelen, spellenclub mechelen, putsesteenweg 17, 2800 mechelen, monopoly mechelen spelfanaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eureka 3D Puzzles Co. Eureka 3D Puzzles Co. 160 meter Eureka 3D Puzzles -producer- since 1989. Cast Puzzles -distributor Europe- since 2005...
Game2Go Game2Go 1 km Snelle verzending, duidelijke uitleg, vriendelijke service. Alles dik in orde voor ee...
Happyland Happyland 5 km Dankzij het absoluut niet vriendelijk personeel zien ze mij daar in ieder geval niet ...
Recensies
Mooie zaak, grote selectie en redelijke prijzen. Ik begrijp dat ze nog niet lang een nieuwe uitbater hebben en een nieuwe locatie waar je redelijk vlot kan parkeren in de buurt. Er is ook veel spelruimte in een aparte zaak, een hoop demospellen en een groot aanbod tweedehands spellen. Ik heb er zelfs een spel gevonden waar ik al jaren naar zocht aan een zinnige prijs.
Zeer groot aantal gezelschapsspelen voor alle leeftijden en interesses. Zeer behulpzaam met kennis van alle verkochte spelen. Helpen je met het perfecte spel voor jezelf of voor de personen waaraan je het cadeau wilt geven. Top winkel, zeker een aanrader. Prijzen normaal
D&D avond gedaan als beginner, heel leuke ervaring en een warm ontvangst
Topwinkel, met een heel handige zaal achteraan. De mensen in de winkel hebben goede kennis van hun producten.
Demo-spellen die klaarliggen om een keer te proberen van elk spel in de winkel. Wordt daar uitgelegd aan kinderen of een groep volwassenen. Je kan er terecht zelfs al is het voor een simpele vraag. Vriendelijk en behulpzaam!
Geweldige bediening, grote keuze, bediening kennen ook echt hun assortiment en kunnen hierdoor ook echt het juiste advies geven. Je kan hier terecht voor een spel voor iedereen. Niet opdringerig voor verkopen. Verkoopt liefst iets dat echt past bij de persoon. Heeft ook miniatuur, magic .. maardmndaar heb ik geen ervaring mee. Al denk ik dat dat ook enkel maar top kan zijn!
Een echte aanrader! De eigenaar/verkoper is zeer gepassioneerd en weet altijd een goede aanbevelen te geven. Ook worden hier spelavonden georganiseerd, hangt nu af van covid. De prijzen zijn er enkele euro's hoger dan in andere winkels of online maar dat zit echt wel in de service. Voor feestdagen als je een gezelschapspel groot of klein, voor jong of oud kun je hier altijd terecht.
Leuke sfeer, goede verkopers maar niet pusherig, ik wil zeggen: ze kunnen goed spellen aanraden. De spelzaal vanachter is geliefd en een ideale uitvalsbasis als je eens een namiddag niets te doen hebt. :
De winkel bij uitstel voor alle bordspellen!
Je gaat voor de echte klanten service naar zo'n winkels en deze winkel bied dit en meer. De eigenaar kent echt zijn vak en is er ook door gepassioneerd. Dit resulteert dat je altijd de best mogelijke aanbeveling krijgt. Dus als je op zoek bent naar een nieuw bordspel, dit is de winkel naar waar je moet gaan dan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid