facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speedy

"Q Team is uw bandenexpert in Elsene. Met meer dan 90 service centers, verspreid over het hele land, vindt u ons steeds wel bij u in de buurt. Bij Q Team kan u niet alleen terecht voor een bandenservice, maar ook voor het onderhoud van uw voertuig. Dit zowel voor uw privé-, als uw bedrijfs- of leasingvoertuig."
Adres: Kroonlaan 506 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 649 55 39
Stad: Ixelles
Route: Kroonlaan 506
Postcode: 1050


Recensies
Zeer vlotte en professionele bediening. Manager is zeer vriendelijk Een super eerlijke garage . vorige jaar kleine onderhoud dit jaar nieuwe banden.Echt tevreden. Een aanrader!
Deze garage houdt duidelijk geen rekening met de klanten. Nul flexibiliteit, bijna onmogelijk om een afspraak te maken. Vermijden!
Ik ben zeer tevrede van service. Heel varme ontvangst en correcte prijzen.
Zeer professioneel en begripvol. Ik kwam te laat aan voor de afspraak om de winterbanden te wisselen. Meer beschikbaarheid dezelfde dag! Maar ze slaagden erin om ons de vakantie in minder dan 1 uur te besparen. Heel erg bedankt.
Een goede plek voor alles wat met autobanden te maken heeft vervangen, lekke banden repareren, .... Hun service is snel en betrouwbaar en het spul is beleefd en attent. Zorg dat je een afspraak hebt. Communicatie kan indien nodig in het Engels worden gedaan. Sterk aanbevolen.
Uitstekende monteur voor alle omstandigheden met betrekking tot het oplossen van problemen of diverse reparaties aan uw auto. De beheerder doet er alles aan om u snel te informeren en u zo snel mogelijk een onpartijdig oordeel of offerte te geven. Afspraken zijn snel en efficiënt. Het uitgevoerde werk is conform de schattingen, geen onaangename verrassingen. Bovendien zijn de prijzen ultracompetitief in vergelijking met uw gebruikelijke dealer, als u deze nog had behouden. Kortom, een bord waar je met gesloten ogen terecht kunt, in alle vertrouwen!
Zeer efficiënte en handige plek om tussen winter- en zomerbanden te wisselen: u moet een afspraak maken, dus u hoeft niet in de rij te staan ​​zoals op veel andere plaatsen waar het eeuwen kan duren en in 20 minuten is het werk gedaan. Tijdens het wachten kun je de gratis Wi-Fi gebruiken om te werken en wat gratis koffie te drinken niet de beste maar er zit nog steeds wat cafeïne in ;- Momenteel staat er maar één stoel omdat het plafond van de wachtkamer gerepareerd moet worden. De wachtkamer zelf moet opgefrist worden...
Een vertrouwde garage. Een zeer goede ontvangst door de beheerder. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden aan mijn auto. De kwaliteit van het werk en de snelheid van uitvoering zijn voor mij de twee grootste troeven van deze grote garage. Dank aan het personeel en de manager.
Ik ben heel erg blij met Q team elsene. De persoon die mijn dossier behandelde was zeer professioneel, zeer aangenaam, de service was zeer snel. Elke keer dat ik belde, was datgene waar ik om vroeg al gedaan of waren er voorstellen gedaan. Bovendien was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.
Het personeel en de chef-kok waren buitengewoon vriendelijk!!! Hij zocht naar oplossingen voor mijn problemen en gaf me zelfs gratis een band zodat ik naar mijn afspraak in Parijs kon gaan totdat de bestelde band arriveerde. Ik raad dit snelle punt ten zeerste aan, wat naar mijn mening het beste is: vriendelijkheid, zoeken naar een oplossing, kwaliteit van de dienstverlening, enzovoort. Als ik 10 sterren kon geven, zou ik dat doen! Veel dank aan hen en tot heel snel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Speedy.

ıxelles banden

openingstijden, locatie, vervoer. Kroonlaan 506 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Speedy adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Speedy. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Speedy delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Ideal Pneu New Ideal Pneu 101 meter Snel, efficiënt en voordelig! Ik kon er direct na mijn telefoontje spijker in mijn ba...
Centrale Américaine Centrale Américaine 2 km Snel als je afspraak gemaakt hebt, misschien niet de goedkoopste maar men helpt je oo...
Europ Car Centre Europ Car Centre 2 km <span class="f5axBf"
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid