facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrale Américaine

Centrale Américaine
Adres: Rue Des Melezes 77 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 343 06 59
Stad: Ixelles
Route: Rue Des Melezes 77
Postcode: 1050


Recensies
Snel als je afspraak gemaakt hebt, misschien niet de goedkoopste maar men helpt je ook tijdens het jaar met kleine andere problemen. Ik raad het centrum best wel aan.
Fui apenas um vez mas fui muito bem atendido
Goede service, klant vriendelijk
Bijna directe bediening
Flexibele service.
Afgerond . Voordat het betrouwbaar was. Nu doet iemand alsof hij toezicht houdt op de veroordeelden die jullie moeren en wieldoppen afbreken. God weet waar ze rekruteerden. Hun sloopbedrijf heeft mij kosten bezorgd, en dat was de schuld van mijn monteur! Er is Veel serieuze nieuwe kleine bedrijven die banden voor je verwisselen en geometrie beter en goedkoper maken.
Erg blij met de snelheid en prijs van de service. Veel snelle bezoeken voor bandenwissels winter naar zomer, enz. en nu de eerste reparatie - snel gedaan en mijn auto maar een paar uur laten staan ​​terwijl ik aan het werk was. Prijs werd eerst door schatting gegeven en daarna overeengekomen. Aanbevolen!
Vroeger liet ik graag alles over aan de Centrale Américaine wat met mijn banden te maken had, maar de laatste tijd worden ze slordig. Het afgelopen jaar heb ik twee keer een verkeerde band op mijn auto laten monteren, die pas werd ontdekt toen de volgende seizoenswisseling eraan kwam. Op dat moment pleitten ze voor onwetendheid en gaven ze geen compensatie, maar rekenden ze me eerder aan voor nieuwe, bijpassende banden. Het is ook behoorlijk chaotisch rond seizoenswisselingen en niet altijd supervriendelijk.
Doe net alsof u een wieluitlijning uitvoert zonder zelfs maar gewichten te gebruiken, zonder traagheidscompensatie, zonder iets feitelijks - word niet moe van een nutteloze berekening. Maar vooral: zonder enige aanpassing achteraf! Ze printen de eerste berekening, helemaal rood, cadeau. Elke keer dat ik er ben geweest. Gewoon oplichterij.
Gebruik ze al meer dan tien jaar en ze zijn verreweg het meest professionele bandenbedrijf dat er is. De service is geweldig, de ontvangst is hartelijk en ze proberen altijd hun best te doen om je zo efficiënt mogelijk te helpen, met of zonder afspraak.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Centrale Américaine.

ıxelles banden

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Des Melezes 77 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Centrale Américaine adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Centrale Américaine. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Centrale Américaine delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Europ Car Centre Europ Car Centre 2 km <span class="f5axBf"
New Ideal Pneu New Ideal Pneu 2 km Snel, efficiënt en voordelig! Ik kon er direct na mijn telefoontje spijker in mijn ba...
Speedy Speedy 2 km Zeer vlotte en professionele bediening. Manager is zeer vriendelijk Een super eerlijk...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid