facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Lille

Spar Lille

Info

Huguette en Dirk steken sinds enkele tientallen jaren al hun ambitie en passie bij voorkeur in het aanbod versproducten in hun Spar supermarkt.

Adres: Peerderbaan 2 bus1, Neerpelt
Telefoonnummer: +32 11 66 48 52
Stad: Neerpelt
Route: Peerderbaan 2 bus1



op zoek naar gerelateerd: Spar Achel, Slagerij Lille, SPAR assortiment
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alvo Neerpelt Alvo Neerpelt 3 km Zeer goede en vlotte bediening.Zeer nette winkel.Aangename sfeer.Zeer vriendelijk per...
Delhaize Pelt Delhaize Pelt 4 km Belgische AH maar dan met een meer specifiek assortiment. Waar AH vreselijk standaard...
Recensies
Eerste en laatste keer. Klein onaangenaam gedateerd winkeltje. Het personeel had er ook geen zin in. Binnen gelopen omdat ik er passeer op terugweg werk voor Graindor koffie, die ze niet hadden.
Nette winkel, vriendelijk personeel, mooi aanbod en super lekker, vers vlees.
Een hele mooie en propere winkel! Veel parkeerplaats, en ruim aanbod aan producten. Een mooie toog aan de slagerij met lekker en vers vlees! Ja kan hier altijd terecht. Druk of niet, het personeel en de bazen staan altijd voor iedereen klaar. Prachtig om te zien en te voelen dat de mensen hun job hier met heel hun hart doen, niets is te veel! Heel veel respect voor de winkel, de uitbaters en het personeel! Zeker een aanrader om te gaan winkelen!
Het doet deugd om een slager met zo veel passie en liefde te zien om gaan met zijn verse producten! Nog nooit een probleem gehad met het "onvriendelijk" personeel dat sommigen hier aanhalen? Ook een ander punt van kritiek die sommigen hier aanhalen: gebruikt niet elke winkel plasticzakken? Hoe moet je anders je boodschappen mee nemen naar huis? Ik vind het een plezier om in deze winkel mijn boodschappen te doen! Personeel staat altijd klaar voor je, lekkere verse producten en een ruime keuze van niet-verse producten!
We zijn fanatieke camperaars en komen zeer regelmatig naar Pelt om daar enkele leuke dagen door te brengen. We kiezen altijd voor de toffe plaats aan de Bosuil... Voor onze catering gaan we altijd naar de Sparwinkel in Sint Huibrechts Lille. Daar vinden we een ongelooflijke keuze aan verse producten en dito vleeswaren. We worden steeds zeer vriendelijk en beleefd ontvangen en geholpen. Het is een plezier om daar naartoe te gaan. Ook de ruime parking is voor ons een pluspunt onze motorhome is 6 meter lang en 2.40 meter breed... We hopen dat de corona ons niet té lang zal weghouden van dit mooi stukje Limburg...
Ik vind het een super goede winkel:hééél goed vlees,vriendelijk personeel,leuke sfeer en nog veel veel meer . Echt topwinkel
Top winkel met vriendelijke mensen, als je iets nodig hebt helpen ze u meteen zoeken en helpen u zo goed mogelijk verder. Altijd verse producten en heerlijke schotels voor tijdens de feestdagen, of voor bij the BBQ. Een echte aanrader voor iedereen die van verse producten houd!
Top openingsuren ideaal voor als je zondag nog iets extra nodig hebt! Zeer vriendelijk personeel die altijd klaar staat om te helpen bij vragen. Goed assortiment voor ieder wat wils en een grote bonus is dat je hier heerlijk vers vlees kan vinden. Een echte aanrader!
Ik snap niet goed waar de negatieve comments vandaan komen. Ga nu al 5 jaar actief naar deze Spar en ben er ENORM tevreden van. Lekkerste vlees van de buurt en word altijd als een koning behandeld. Ik ga nergens anders winkelen net omdat ze zo klantgericht zijn. Niets op aan te merken! Ga do door! Een aanrader!
Ergste winkel ooit !!!!!! Het personeel heel onvriendelijk en helpen niet. met gemene en .groenten zijn helemaal niet vers .heel erg duur en overprized echt ongeloofelijk.Bijna geen parking plek e .het vlees is niet vers en smerig Overal plastick zakjes dus heel erg millieu onvriendelijk . Slechtste winkel ervaring GA ER NIET HEEN !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid