facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alvo Neerpelt

Alvo Neerpelt

Info

De Alvo-supermarkt in Neerpelt is een echte buurtsupermarkt, opgebouwd als een lokale versmarkt. Je voelt je er meteen thuis.

Geschiedenis

De Alvo-supermarkt in Neerpelt is een echte buurtsupermarkt. Je voelt je er meteen thuis. De inrichting van de winkel versterkt dat thuisgevoel nog: hij is in grote mate opgebouwd als een lokale markt. Zo zie je als klant wat je koopt en kun je de kwaliteit en versheid zelf inschatten. Ook krijgen lokale producten er alle aandacht. Want lokaal en vers, dat is direct met elkaar gelinkt. Van wafels tot confituur, je vindt er een ruim aanbod van meer dan 300 lekkere Limburgse topproducten. Met een grote keuze aan groenten, fruit en charcuterie. Klantvriendelijkheid staat centraal. De winkel is daarom 7 dagen op 7 open, dus ook op zondagvoormiddag. Enkel maandagvoormiddag gesloten.

Adres: Boseind 7, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011 36 39 20
Stad: Neerpelt
Route: Boseind 7
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Alvo Peer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delhaize Pelt Delhaize Pelt 603 meter Belgische AH maar dan met een meer specifiek assortiment. Waar AH vreselijk standaard...
Spar Lille Spar Lille 3 km Eerste en laatste keer. Klein onaangenaam gedateerd winkeltje. Het personeel had er o...
Recensies
Zeer goede en vlotte bediening.Zeer nette winkel.Aangename sfeer.Zeer vriendelijk personeel vooral Kimberlie en Regina.
Ik kom hier graag. Uitnodigende winkel, maar spijtig dat de prijzen niet echt concurrentieel zijn... ondanks de goede acties die ze doen. Grootste pluspunt is hun zondagsopening met lekkere bakkerijproducten.
Heel fijne winkel vriendelijk personeel, goede producten en goede service. Alleen kon ik non food producten niet betalen met consumtiecheques dat is wel een beetje jammer. Maar voor de rest perfect. Ik kom er graag!
Gezellig om te winkelen en hebt alles bij de hand voldoende parkeerplaatsen
Gezellig winkelen bij de Alvo. Goede overzichtelijke indeling, niet de stereotiepe rekken/gangen naast elkaar op de gebak-, groente-, voeding- en wijnafdeling.
Verzorgd, heel vriendelijk personeel .
Aangename ruime winkel met redelijk wat specialiteiten. Op weekdagen winkel je er bijna alleen. Je alledaagse spullen kan je best in de zuster-winkel colruyt kopen, die is goedkoper en ligt letterlijk 50 stappen verder.
Leuk ingericht en gezellige supermarkt. Prijzen zijn niet van de goedkoopste maar ze hebben ook veel producten van Boni en everyday. is er wel rustig en ook open op zondag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid