facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sorimo

Sorimo

Info

Sorimo, votre agence immobilière à Woluwé, Stockel et alentours.
Achat , vente, location et gestion de maisons, appartements, bureaux et tout type de biens immobiliers.



"Agence immobilière familiale basée à Woluwe Saint Pierre, à votre service depuis plus de 40 ans, spécialisée dans la vente, vente de biens neufs, location et gestion locative. Pour tout projet, n'hésitez pas à contacter notre agence immo bruxelloise : par téléphone, mail ou via notre site internet"
Adres: Val des Seigneurs 9A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Telefoonnummer: +3227728020
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: Val des Seigneurs 9A
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Latour et Petit vente, WHISE eu, Sorimo te huur, Les Viviers, Immoweb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Place Dumon Immobilier Place Dumon Immobilier 93 meter Page d'informations sur votre quartier de Stockel et sa place Dumon par votre agent i...
CENTURY 21 Benelux CENTURY 21 Benelux 1 km Vertaald door Google De top! Origineel Le top !
Maxime Real Estate Maxime Real Estate 1 km Super professioneel kantoor . Hebben de verkoop van het huis van mijn schoonmoeder in...
Lithina sa/nv Lithina sa/nv 2 km Entreprise familiale active depuis 1990 sur le marché immobilier Anversois et Bruxell...
CS Immobilier CS Immobilier 2 km Agence immobilière de promotion et de courtage à Woluwe-Saint-Pierre
Chien Vert Chien Vert 2 km Nichée sur la plus belle avenue de Bruxelles, cette luxueuse résidence à l’architectu...
Macnash EST - Montgomery Macnash EST - Montgomery 4 km Zeer prettige ontvangst
Sphera Properties Sphera Properties 4 km Personalized real estate agency situated on the famous Montgomery Square of the EU qu...
Recensies
Vandaag een woning bezocht met Aurélien. Super begeleiding. Professioneel en prettig in de omgang.
Uitstekende dienstverlening en communicatie naar de klanten toe! Pand was binnen de 24u verhuurd. Speciale vermelding voor Dhr Michael Questiaux, Dhr Jean-Michel Rothé en Mevr Athéna Goossens!
Zeer positieve ervaring met het immo kantoor zowel vwb 'verhuur' als 'verkoop': vlotte samenwerking, correct, vriendelijk, ... Kan ik aanbevelen.
Agentschap om aan te raden! Teamspelers!
Als expat kon ik niet gelukkiger zijn om met de heer Conrad Lutz samen te werken. Hij heeft niet alleen diepgaande professionele kennis in het vak, maar is ook bereid om ons te helpen de gerelateerde regelgeving in het gebied te begrijpen. Hij beantwoordde al onze vragen snel en speelde een geweldige rol om met de verhuurder te onderhandelen. Bedankt voor het harde werk.
Zeer goed en professioneel makelaarskantoor. In mijn geval hebben ze me geholpen met een appartement te huur. Ze zijn zeer professioneel en op tijd geweest voor het eerste bezoek, lieten me de flat zien en gaven alle juiste info. Ze organiseerden de ondertekening van het contract op hun kantoren op een perfecte manier, door kopieën van de contracten en documenten per e-mail te sturen voordat ze ondertekenden. Ze zijn altijd beschikbaar geweest en hebben alle vragen over het appartement beantwoord. Ten slotte hielpen ze me om de afmetingen van de individuele kamers te nemen voordat ze het appartement binnengingen, wat erg handig is voor de meubels die ik had. Zeer goed inderdaad, hoog aanbevolen.
We hebben bij Sorimo een aanvraag ingediend om een ​​appartement te huren. Onze agent was Conrad Lutz. We hebben alleen maar prettige indrukken van de samenwerking met deze persoon. Hij is een echte professional - alles werd snel, efficiënt en nauwkeurig gedaan. We moesten zo snel mogelijk verhuizen we hebben nog twee opties overwogen bij andere bureaus, alleen Conrad kon de klus klaren de rest was te laat of reageerde helemaal niet op berichten, was ziek en beantwoordde geen oproepen. Bedankt!
Zeer goede ervaring met Sorimo - De makelaar Alberta, is vriendelijk en gaat op een prettige manier met anderen om. In mijn geval was ik de koper en zij aarzelde niet om een ​​stapje extra voor mij te doen. Dus bedankt, ik hoop dat de volgende stappen ook soepel zullen verlopen.
Betrouwbare en professionele dienstverlening. Ze werkten namens de verhuurder, alle vragen werden beantwoord, herinnerden me aan mijn taken / wat ik moest invullen. Goede communicatie en reactietijd. Reacties ook in het Engels goed voor mij als nieuwkomer in Brussel, geen misbruik maken van het feit dat ik het systeem niet begrijp. Ik zou het zeker aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid