facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxime Real Estate

Maxime Real Estate

Info

Maxime Real Estate, Sint-Lambrechts-Woluwe

Instagram: Maxime_Real_Estate

Geschiedenis

Welkom bij Maxime Real Estate,

Als ervaren en gepassioneerd vastgoedmakelaar heeft Maxime Verstappen in 2015 besloten om zijn eigen weg in te slaan en daarbij ‘Maxime Real Estate’ op te starten. Mede dankzij de drietaligheid van zaakvoerder Maxime Verstappen, zijn uitstekende kennis van de Brusselse markt en zijn flexibiliteit zijn vele klanten hem hierin gevolgd.
Maximes persoonlijke aanpak en service voor ieder van onze klanten, staan garant voor een uitstekende samenwerking.

De optimale dossierkennis, jonge gedrevenheid en resultaatgerichte inzet zorgt ervoor dat u bij ons in alle vertrouwen en op een aangename manier een onroerend goed kan kopen, verkopen, huren of verhuren.

U kan bij ons terecht voor een ruime selectie aan appartementen, huizen en villa’s in verkoop of verhuur binnen de Brusselse regio’s: Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Etterbeek, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Elsene, Ukkel, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Tervuren, etc.

Overweegt u binnenkort een onroerend goed aan te kopen of te verkopen? Te huren of te verhuren? Als eigen woning of als investering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons voor een vrijblijvend gesprek en een gratis schatting.

Tot binnenkort!

MAXIME VERSTAPPEN
Erkend Vastgoedmakelaar BIV 507614

Follow us on instagram: https://bit.ly/2PA3h8A

Bienvenue chez Maxime Real Estate,

Expérimenté et passionné par son métier, Maxime Verstappen lance sa propre agence en mai 2015. Le gérant de l'agence possède une connaissance parfaite du marché immobilier Bruxellois; flexible et multilingue, nombreux sont les clients qui décident de le suivre dans ce nouveau projet.
Grâce à son esprit jeune et dynamique, sa volonté et son service personnalisé, Maxime Real Estate garantit une excellente collaboration en toute confiance.

L'agence vous propose une sélection d'appartements, de maisons et de villas, tant en location qu'en vente, dans la région Bruxelles, telles que les communes suivantes; Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Etterbeek, Auderghem, Watermael-Boitsfort, Ixelles, Uccle, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Tervuren, etc.

Si vous êtes à la recherche d'un bien à vendre ou à louer, ou même que vous souhaitez investir dans l'immobilier, contactez-nous sans engagement pour une estimation gratuite de votre bien !

MAXIME VERSTAPPEN
Agent immobilier agrée IPI 507614

Follow us on instagram: https://bit.ly/2PA3h8A

Adres: Parvis Sainte-Alix 37, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Telefoonnummer: +32 2 771 16 35
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: Parvis Sainte-Alix 37
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Maxime, Max Real Estate
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CENTURY 21 Benelux CENTURY 21 Benelux 822 meter Vertaald door Google De top! Origineel Le top !
Lithina sa/nv Lithina sa/nv 1 km Entreprise familiale active depuis 1990 sur le marché immobilier Anversois et Bruxell...
Sorimo Sorimo 1 km Vandaag een woning bezocht met Aurélien. Super begeleiding. Professioneel en prettig ...
Place Dumon Immobilier Place Dumon Immobilier 1 km Page d'informations sur votre quartier de Stockel et sa place Dumon par votre agent i...
Chien Vert Chien Vert 2 km Nichée sur la plus belle avenue de Bruxelles, cette luxueuse résidence à l’architectu...
CS Immobilier CS Immobilier 3 km Agence immobilière de promotion et de courtage à Woluwe-Saint-Pierre
Macnash EST - Montgomery Macnash EST - Montgomery 4 km Zeer prettige ontvangst
Sphera Properties Sphera Properties 4 km Personalized real estate agency situated on the famous Montgomery Square of the EU qu...
Recensies
Super professioneel kantoor . Hebben de verkoop van het huis van mijn schoonmoeder in zeer goede banen geleid . Voelen perfect aan wat de klant wil en welke richting ze moeten uitgaan , geen enkele vraag is teveel en beantwoorden ze steeds met de glimlach. Een aanrader voor iedereen .
Aangenaam verrast van de ervaringen die we gehad hebben met Maxime Real Estate! Maxime was steeds beschikbaar en uiterst reactief. Naast de geboden flexibiliteit en professionalisme bij de verkoop van ons huis, heeft hij ons tevens vrijwillig geholpen bij de aankoop van ons nieuw huis. Ik beveel dit immokantoor ten zeerste aan. 1000x bedankt!
Maxime real estate is een zeer professioneel immokantoor. De eigenaar Maxime kent zijn domein zoals geen ander. Je kan er altijd naartoe bellen voor elke vraag, en je merkt dat elke klant centraal staat. Ze staan steeds klaar voor een boeiend gesprek over het huis/appartement dat je wilt huren/kopen, en ze kennen de omgeving zo goed dat je steeds een holistisch beeld krijgt van je toekomstige woonst. Zeker aan te raden!
Maxime real estate staat voor meertaligheid, eerlijkheid en sympathie. Bij het communiceren gaat alles steeds vlot. De juiste opvolging is een sterk punt van het hele team. De kennis van maxime over de omgeving geeft onmiddellijk een gevoel van vertrouwen. Hier weten ze waar ze mee bezig zijn. Top service gefundeerd op eerlijkheid en kennis! Danku, u guys are one of a kind!
In Brussel gaat veel aandacht naar praatjes en schone schijn. Deze makelaar met Vlaamse roots is vlot meertalig, eerlijk en to the point. De beschikbaarheid voor de klant is maximaal, ook op zaterdag indien de klant-verkoper dan huisbezoeken wenst. Na de verkoop:doeltreffende, snelle afhandeling met beide notarissen.
Een zeer sympathiek, zeer professioneel team met een persoonlijke aanpak. Als klant zijn we geen nummer. Maxime is zeer zorgzaam met de nadruk op een open en eerlijke communicatie. Hij luistert zeer goed naar de wensen en zorgt ervoor dat alles duidelijk is voor iedereen. Zeer professionele en realistische foto's worden van het onroerend goed genomen. Hun website is zowel handig als kompleet met informatie. Als verkoper informeert Maxime op een regelmatige basis de stand van zaken en geplande afspraken. Een echte aanrader als men een goed wenst te kopen, verkopen, huren of verhuren. Bij een volgende gelegenheid zullen wij opnieuw gebruik maken van dit kantoor. Doe zo voor Maxime Real Estate team!
Verkoop appartement Sint-Lambrechts-Woluwe zeer correct verlopen. Goed samengewerkt en zou ik zeker aanraden !
Paul heeft ons van begin tot eind steeds uitstekend begeleid! Bediening volledig in het Nederlands.
Een excellent immokantoor met een zeer professionele en aangename verkoopbegeleiding van start tot finish. They really go the extra mile ! Many thanks Maxime and Paul.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid