facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sophie Eerdekens

Sophie Eerdekens

Info

Uw vastgoed verkopen?
Maak vrijblijvend een afspraak!
#DIRECTVERKOCHT
Erkend vastgoedmakelaar BIV 509 082
#vastgoedmeteenziel #realestatewithasoul

Geschiedenis

Vastgoed met een ziel.



"Goede vraag... wat is mijn huis waard? Laat je eerst goed informeren. Zo kan je een weloverwogen beslissing nemen. Sophie helpt je graag met gratis advies. Klinkt interessant? Neem dan even contact met me op.Steevast N.V. Wittesteenstraat 38 3990 Peer Belgium RPR Antwerpen, afdeling Hasselt BE 0465 174 188 BTW nummer BE 0465 174 188Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars,Luxemburgstraat 16 B te 1000 BrusselBeroepstitel: vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 509 082Erkenning toegekend in BelgieRaadpleeg de plichtenleer van de makelaar op bivAansprakelijkheidsverzekering en borgstelling:N.V. AXA Belgium polisnummer 730.390.160Waarborgorganisme derden gelden KBC BE45"
Adres: Wittesteenstraat 38, 3990 Peer
Telefoonnummer: 3211610062
Stad: Peer
Route: Wittesteenstraat 38
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: SOPHIE EERDEKENS Facebook, Vastgoed C
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Idealis Vastgoed Idealis Vastgoed 637 meter Heel tevreden over het top team! Bart en Caroline wat doen jullie dat goed! Heel lief...
Recensies
Veruit de best bereikbare en snelst antwoordende makelaar van Vlaanderen. Ook als er iets nieuws op de markt komt zal ze je direct contacteren. Unieke service!
Na vele makelaars gecontacteerd te hebben over onze zoekcriteria was Sophie Eerdekens de enige makelaar die persoonlijk antwoordde met meteen een super interessant pand. Van haar kregen we een heel aangename en transparante begeleiding doorheen het hele koopproces. Duidelijke informatie en recht door zee. Wij zijn super tevreden!
Zeer goede Begeleiding en prettig contact. Een makelaar met hart en ziel voor haar werk en een realitische kijk op het geheel. Zeker een aanrader.
Heel Vriendelijke en eerlijke makelaar! Een aanrader!
Vriendelijk,rechtuit en professioneel kortom: een aanrader. Bedankt voor alles
Zeer goede service en makelaar!
Goede service,en bedankt om de snelle verkoop van het app
Zeer goede en correcte service!
FIJNE SERVICE
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid